Bestellen makkelijk, aflevering ondanks Covid maatregelen toch nog redelijk snel. Persoonlijk kaartje in de verpakking, leuke geste!
Hoi Lilian, Bedankt voor je leuke beoordeling! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent. -Manon
Hoi, Wat fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Het telefonisch contact was erg prettig. Het besteld product is snel geleverd. De kwaliteit is erg mooi
Hoi Arjon, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van je nieuwe item. - Manon
Prima service, leuke aanbiedingen kunnen scoren! Handig dat het afgehaald kan worden. De webshop is prima maar behoeft nog wat uitwerking in details.
Hi Di, Mooi om te horen dat onze service je goed is bevallen. Bedankt ook voor je feedback, we zijn er druk mee bezig om ook de details toe te voegen aan onze webshop! - Jesse
Duidelijke website. Gemakkelijk/eenvoudig kleding te bestellen.
Hi Sija, Leuk om te horen! Tot de volgende keer :) - Jesse
Alles keurig op tijd en netjes geleverd
Bedankt voor je beoordeling, fijn om te horen dat alles goed is bevallen! - Jesse
Balen dat de winkel dicht is, maar voor Ballegooijen erger als voor mij, al vind ik het niet leuk! Het fijnste is toch om gewoon te gaan shoppen. Maar nu dit niet kan is het een mooi alternatief om te bestellen; snel in huis en mooi ingepakt, kortom UITSTEKENDE SERVICE! STERKTE VOOR ALLEN en hopelijk snel tot ziens!!
Hoi Angelique, Wat een lieve woorden! Daar worden wij natuurlijk blij van. Bedankt voor je beoordeling en we hopen je snel weer in de winkel te zien. - Manon
Prima contact met de servicedesk. Het is jammer dat PostNL hun levertijden niet na kan komen.
Hoi Marcel, Ja het is zeker jammer dat de post nu wat langere levertijden heeft! Je wil je nieuwe items natuurlijk het liefst meteen aan. Gelukkig heb je het inmiddels binnen en kan je genieten van je nieuwe kleding. Veel plezier ervan. - Manon
Tevreden
Hoi Arjen, Leuk om te horen. Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Goed meegedacht door personeel en goede communicatie. Super snelle levering
Hoi Leny, Wat leuk om te horen! Bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Mijn favoriete winkel voor ons gezin. Hopelijk mogen we weer snel komen shoppen.
Hi Henriëtte, Wat een leuke beoordeling, wij hopen je ook weer snel te mogen zien in Dussen! - Jesse
Hi Mariet, Bedankt voor je beoordeling en tot de volgende keer! - Jesse
Mooie merken, makkelijk filteren op de website. Netjes verpakt mét een persoonlijke boodschap.
Hi Dewi, Bedankt voor je beoordeling, leuk om te horen dat alles goed is bevallen! - Jesse
Snelle levering en fijn dat je achteraf kan betalen Fijne website,kortom een tevreden klant
Hi Tonny, Wat fijn dat alles goed is bevallen, tot de volgende keer! - Jesse
De volgende keer ga ik zeker weer naar ballegooyen modes!!
Hoi Edith, Wat leuk dat we jou weer een keer terug zien in onze webshop! Dat vinden wij super leuk om te horen. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot snel ;) - Manon
Snelle levering, goed verpakt. En heel leuk dat het geurtje verpakt was met cadeaupapier. Inclusief persoonlijk bericht. Top!
Hoi Rosanne, Bedankt voor je leuke reactie! Veel plezier van je nieuwe items. -Manon
Ik heb een groene blazer met flinke korting online gekocht.Kreeg de volgende dag al een mailtje dat hij onderweg was.De dag erna had ik hem al in huis waar ik blij verrast over was.De blazer was netjes verpakt en er zat een leuk handgeschreven kaartje bij waarbij ze me veel plezier wenste met de aankoop.Blazer zat als gegoten en een prima kwaliteit.Ik ben zeer tevreden!
Hoi Bianca, Wat fijn om te lezen dat de blazer helemaal naar wens is! Heel veel plezier ervan en bedankt voor je beoordeling. -Manon
telefonisch contact was heel prettig snelle levering goede service
Hoi Desiree, Wat goed om te horen dat je blij bent met de service. Bedankt voor je beoordeling. - Manon
artikel snel geleverd
Hoi Barto, Leuk om je weer terug te zien op onze webshop! Bedankt voor je leuke beoordeling. -Manon
Snelle reactie en afhandeling.
Hoi Ingrid, Goed om te horen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Ik kan online shoppen bij Ballegooyen zeker aanbevelen. Mijn bestelling werd netjes en vlot bezorgd. Een prettige service vond ik dat mijn kledingstuk zorgvuldig was ingepakt in zacht papier met een persoonlijk kaartje erbij! Ik ben erg blij met mijn aankoop.
Recensione originale
Helaas ging de ruiling niet goed, want de chauffeur was niet goed geïnformeerd over De opdracht. Hij wist niet voor welke organisatie hij kwam en had geen controlerend, om te bellen zei hij. Aangezien ik niets kwam ruilen heb ik hem mijn pakketje niet medegegeven. Mvg Susan Jansen Mob 06-52 150943
Betaling ging mis, snelle mail reactie en goe opgelost door Jesse . Dankjewel voor de positieve ervaring!
Hoi Noah, Wat goed om te lezen dat het uiteindelijk allemaal goed is gekomen! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Snel geleverd..met een persoonlijk kaartje ... direct nog een bestelling gedaan...top
Hoi Carin, Wat leuk dat je nog een bestelling hebt geplaatst. Bedankt voor je leuke beoordeling. -Manon
Zeer goede service en met een leuk persoonlijk berichtje .Dank jullie
Hoi Rieky, Leuk om te lezen! Bedankt voor je mooie beoordeling. - Manon
zeer goed
Hoi Christel, Bedankt voor je beoordeling, leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! -Manon
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire