alles prima geregeld. tevens zat er een persoonlijk kaartje bij wat net die fijne persoonlijke touch geeft heel attent.
Hi Marc, Wat leuk om te lezen dat je blij bent met je pakketje! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je nieuwe items -Manon
Bestellen ging gemakkelijk en de kleding was goed verpakt. Heel netjes allemaal, bedankt!
Hoi Janneke, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling. Veel plezier ervan. - Manon
Goede snelle levering met een leuke persoonlijke boodschap bij mijn bestelling. Top
Hoi Marjolein, Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van je nieuwe items! - Manon
Heel goed en vriendelijk geholpen.
Hoi Nel, Wat leuk om te horen! Bedankt voor je leuke beoordeling. -Manon
Goede service, zeer attent een persoonlijk briefje zeer tevreden
Hoi Veronica, Leuk dat je een beoordeling achterlaat, bedankt daarvoor! Veel plezier van je nieuwe item(s) - Manon
Goed en mooi verpakt en goed product!
Hoi, Bedankt voor je leuke beoordeling. Veel plezier van jouw nieuwe item. - Manon
Hele snelle service. Werd zelfs thuis bezorgd door eigen mensen. Retourartikelen werden gelijk meegenomen en hij wilde zelfs wachten of nieuwe levering goed was. Top top.
Hoi Jolanda, Wat fijn dat je zo tevreden bent! We hopen je snel weer in de winkel te zien als we weer open mogen. - Manon
Voorheen nooit iets bij Ballegooyen gekocht of zelfs van gehoord. Via Google search naar een specifiek kledingstuk bij hen terecht gekomen en heb meteen besteld. Verrast door persoonlijk handgeschreven kaartje met rolletje pepermunt in de nette verzenddoos. De dag erna meteen weer iets bij ze besteld ;-) De dag daarna al ontvangen. Top! Ga je toch anders kijken naar de Zalando’s van deze wereld.
Hoi Edwin, Wat leuk om jouw ervaring op deze manier te lezen. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk zien we je weer een keer terug in onze webshop. - Manon
Winterjas ontvangen. Prima geregeld. Leuk kaartje met persoonlijke boodschap van de winkel erbij.
Hoi Marjolein, Goed om te lezen dat de winterjas helemaal naar wens is! Die heb je wel nodig tijdens deze koude dagen ;) Veel plezier ervan en bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. -Manon
's-ochtends besteld en 's-avonds persoonlijk mijn bestelling geleverd. Keurig ingepakt en een leuke persoonlijke note bij het artikel.
Hoi Anita Leuk om te lezen dat je zo blij bent met deze shopervaring! Bedankt voor je leuke beoordeling. -Manon
Snelle levering. Maar de post liet nog een aantal dagen op zich wachten, van wegen de sneeuw.
Hoi Ans, Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe items! -Manon
Besteld en de volgende dag al binnen hele goede service
Hoi Jolanda, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de service! Dat vinden wij fijn om te horen. - Manon
Snelle service , Persoonlijk kaartje erbij , heel leuk. De mogelijkheid om met AfterPay te betalen is heel fijn.
Hoi Nicole Bedankt voor je mooie beoordeling! We vinden het goed om te lezen dat je zo tevreden bent. -Manon
Overzichtelijke website, snelle verzending en netjes verpakt met een persoonlijk kaartje.
Hoi Nicole, Leuk om te lezen dat je zo blij bent met de service! Bedankt voor je leuke beoordeling. -Manon
Helaas, maar wel een begrijpelijke vertraging bij PostNL. Waar niemand wat aan kan doen.
Hoi Timo Goed om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. -Manon
Super snelle levering en een heel lief persoonlijk kaartje was er toegevoegd. Top.
Hi Ilona, Wat fijn dat jouw pakketje zo snel binnen is gekomen! Bedankt voor je review -Manon
Snel, netjes verpakt. Heerlijke broek van Yaya.
Hoi Marianne, Goed om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe broek! Veel plezier ervan. - Manon
Goede ervaring, snelle service en mooi product ontvangen.
Hoi Figen, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Hopelijk zien we je weer een keer terug in onze webshop. - Manon
Ik had eerst 4 truien besteld, de dag erna werd het pakket thuisgebracht door een medewerker. Helaas waren ze allemaal te groot. Nieuwe, kleinere truien besteld. De dag daarna werd ook dat pakket thuisbezorgd en het retourpakket werd direct meegenomen. 3 dagen later had ik het geld van de retourzending alweer op mijn rekening staan. De nieuwe truien zijn fantastisch!
Hoi Arja, Wat fijn dat uiteindelijk de truien helemaal naar wens zijn! Je kan ze deze week al lekker vaak aan met dit koude weer. Veel plezier ervan. -Manon
Door onze eigen fout was het afleveradres niet correct op de internet bestelling gekomen. Na een telefoontje is alles nog goed gekomen. De aflevering werd na kantoortijd door een medewerker van Ballegooyen Modes gedaan. Een dikke pluim voor de organisatie.
Hoi Anja, Wat leuk om jouw ervaring zo te lezen! Bedankt voor je mooie beoordeling. - Manon
Geslaagde aankopen, makkelijk terug te brengen. Gewoon voor herhaling vatbaar. Ik hoop van harte dat de winkel snel open mag. Voor nu succes.
Hoi Joek, Goed om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Wij hopen ook dat de winkel weer snel open mag zodat we iedereen weer persoonlijk blij kunnen maken met een nieuwe outfit. - Manon
Vriendelijk aan de telefoon, er wordt met je meegedacht als je iets te vragen hebt. Ook vragen ze je of ze de broek, die niet meer voorradig is in de winkel, voor je zullen bestellen. Het bestellen gaat super gemakkelijk en je mag zelfs zonder te betalen - AfterPay - een rits kleding ophalen. Daarbovenop een snelle service. De te passen artikelen zitten keurig in een grote zak of als je maar één artikel hebt, erg mooi ingepakt in vloeipapier in een doos. Ook zaten er nog een klein rolletje pepermunt en kaarsje in, aardig toch! Ik ben erg tevreden!
Hi Anne-Marie, Wat leuk dat je zo uitgebreid de tijd hebt genomen om zo'n mooie review achter te laten! Dat vinden wij leuk om te lezen. Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Volgende dag netjes aan de deur afgeleverd. Superblij met mijn aankoop.
Hi Goverdina, Goed om te lezen dat je zo blij bent met je aankoop! Veel plezier ervan. - Manon
Helemaal geweldig. En dan met zo.n lief en leuk mét dé hand geschreven kaartje erbij . Kei leuk
Hoi Dries, Wat leuk om jouw ervaring op deze manier te lezen! Bedankt voor de leuke beoordeling - Manon
Keurig verpakt met een persoonlijke notitie.
Hoi Hielkje, Leuk om te horen en veel plezier van jouw nieuwe aankoop(en) - Manon
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire