GRÁNDIIZE KWALITEIT, WAAR IK JÁREN PLEZIER VAN HEB!
Hoi Rianne, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de bestelling! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Duidelijke webshop. Snelle levering. Helaas een artikel te groot, geen problemen met retourneren.
Hoi Monique, Fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Geweldig alles netjes verpakt en goed verzorgd ,mijn Dochter en ik hebben het met plezier uitgepakt en gepast .
Hoi Marianne, Wat leuk om op deze manier toch nog samen met je dochter thuis kan 'shoppen' Heel veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Goede service met persoonlijk briefje overmijn bestelling
Hoi Ineke, Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je bestelling - Manon
makkelijk shoppen via de website. Ophalen en wat retour verloopt heel soepel. een aanrader
Hoi Gerdien, Fijn om te horen dat je tevreden bent en bedankt voor je beoordeling! - Manon
Zie boven
Hoi Hendrik, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent! - Manon
Duidelijke webshop en supersnelle levering. Bedankt daarvoor!
Hoi Marianne, Wat leuk om jouw ervaring op deze manier te lezen! bedankt voor je leuke beoordeling. - Manon
Fijn Thuisbezorgd zonder kosten en wat niet past af kunnen geven bij de winkel.OOk telefonisch bereikbaar voor hulp fijn! Goed geregeld
Hoi Jeanne, Bedankt voor je leuke review. Wat leuk dat je zo tevreden bent! -Manon
Het liefst ga je naar de winkel toe, maar in deze tijd kan dat niet. Hoe leuk dat ik bij mijn keurig ingepakte item vergezeld was door een attente handgeschreven noot van de verkoopster. Echt onderscheidend door de persoonlijke touch!
Hoi Angelique, Wat leuk om te lezen dat we ook in deze tijd waarin alles ander is je blij hebben kunnen maken! Dat doen we graag :) - Manon
Mooi verpakt, je kan zien dat het met liefde gedaan wordt. Een persoonlijk kaartje van Jasmine was bijgevoegd. De bestelde truien van PMe zijn trouwens ook goed.
Hi Cor, Wat leuk om te lezen dat de truien helemaal naar wens zijn! Bedankt voor je mooie beoordeling. - Manon
Mooi verpakt met persoonlijk briefje erbij ,snel in huis !!
Hoi Ingrid, Leuk om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! Veel plezier ervan. - Manon
Bestelling kwam snel met een leuk kaartje erbij. Ik vind dat leuk en kan dat waarderen.
Hi Astrid, Leuk dat je ons laat weten dat je blij bent met de service. Veel plezier van jouw bestelling. - Manon
Mooie jurk, naar verwachting. En extra leuk om er een kaart bij te krijgen van jullie medewerker Irene. Ik heb dat nog op Facebook geplaatst, omdat zoiets "kleins" blijkt geeft van klankbetrokkenheid. Dan kom je nog eens terug als klant. Heel goed
Hoi Jetty, Ik heb je Facebook bericht inderdaad gezien! We vonden het zo leuk dat je jouw ervaring op die manier hebt gedeeld. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe jurk. - Manon
S’ middags een trui besteld en s’avonds werd deze al thuis bezorgd. En met een leuk persoonlijk berichtje er bij van een van de medewerkers!!
Hoi Piet Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de bestelling! Veel plezier van jouw nieuwe trui. -Manon
Ik vond een leuke broek op de website en deze werd direct door Jesse bezorgd! Ik was altijd al tevreden over de service van Ballegooyen mode maar nu nog meer! Ik blijf er kopen! Ook mijn man is erg tevreden over Cast Iron kleding.
Hoi Machelien, Wat leuk om jouw ervaring op deze manier te lezen! We zien je graag terug op onze webshop of in de winkel wanneer we weer open mogen. - Manon
Ik kreeg de broek heel mooi verpakt en met een handgeschreven kaartje bezorgd. Had de broek ook meteen de volgende dag in huis. Super service en heel erg blij met de broek!
Hi Cato, Leuk om te lezen dat je blij bent met jouw nieuwe broek! Heel veel plezier ervan en hopelijk tot snel. - Manon
Hulpvaardig, meedenkend, mooie collectie
Hi Franca, Bedankt voor je leuke review! Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop dan bezorg ik je pakketje weer bij je thuis :) - Manon
Perfekte afhandeling van de bestelling, zeer tevreden over de service
Hoi Helma, Goed om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je review. - Jesse
Snelle levering van een mooi pakketje. Heel blij mee. Ook een gezellig kaartje bijgevoegd. Top service. Groet Inge
Hi Inge, Bedankt voor je leuke beoordeling. Veel plezier van jouw nieuwe item(s) en hopelijk tot snel. - Manon
Hoi Maria, Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel plezier van je nieuwe jurk. - Manon
Lief briefje erbij! Helemaal Top.
Hoi Marianne, Leuk om te lezen! Bedankt voor je beoordeling -Manon
Snel, mooi ingepakt, prima service.
Hoi Henk, Leuk om jouw beoordeling te lezen! Bedankt daarvoor. - Manon
Mooie collectie en snel geleverd
Hi Edith, Leuk dat je zo positief bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
snelle levering , vandaag besteld morgen in huis ,klopt precies
Fijn dat je een goede ervaring hebt gehad, dat vinden wij leuk om te lezen! - Manon
Persoonlijke en snelle levering. Heel prettig.
Hi Jona, Leuk om jouw ervaring te lezen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire