Goede service.
Hoi Ria, Bedankt voor je leuke beoordeling. Veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Overzichtelijke site. Mooi aanbod.
Hoi Nicole, Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je nieuwe item(s) - Manon
Fijne website, stijlvolle kleding, goede prijs en een goed verpakte -met persoonlijk berichtje- snelle verzending! Kan ik nog iets anders melden? Nee, prima zaak dus!
Hi Dorien Bedankt voor je leuke beoordeling. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. - Manon
ze helpen gezellig, klant vriendelijk ,hebben allen tijd voor de mensen
Hi, Wat leuk om jouw ervaring te lezen! Bedankt voor het plaatsen van een beoordeling. - Manon
Uitstekend, snelle levering, keurig netjes verpakt, niets dan lof !
Hi Emmy Wat leuk om te lezen! Hier worden wij heel blij van. - Manon
Super snelle persoonlijke levering
Hi Miranda, Leuk om te lezen en bedankt voor je beoordeling. - Manon
Een halve dag na mijn bestelling werd er al thuis afgeleverd. Alles super geregeld, verpakt en voorzien van een vriendelijk en persoonlijk krabbeltje.
Hi Hans, Wat leuk om jouw ervaring te lezen. Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Mooie shawl, vriendelijk kaartje en snelle service. Wat wil je nog meer?
Hi Ivonne, Wat een leuke beoordeling heb je geplaatst, bedankt daarvoor! Veel plezier van je nieuwe sjaal. - Manon
Vlotte bezorging, persoonlijk afgegeven . Artikel netjes verpakt, met persoonlijke boodschap. Mooie kwaliteit kleding. Echt een aanrader!
Hi Annemarie Bedankt voor je leuke beoordeling en veel plezier van je nieuwe items. - Manon
zeer klantvriendelijk mede door pers. kaartje en aan de deur gebracht, alle lof.
Hoi An Leuk om jouw ervaring te lezen! Bedankt voor je beoordeling - Manon
Trui besteld en die kwam heel snel binnen in mooie platte doos, netjes ingepakt in dun papier en met een attent handgeschreven briefje erbij. Alsof je een kadootje krijgt. De trui past perfect. Heel blij mee!
Hi Elma Wat leuk om jouw ervaring op deze manier te lezen! Bedankt voor je mooie beoordeling. -Manon
Makkelijk vanuit huis besteld. Snel geleverd! Prima service!
Hi Nellie, Leuk om te lezen! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Goede service, pakje werd thuis afgegeven en het was een leuk setje en paste ook nog. Er zat een kaartje bij met geschreven tekst wat ik ook een pluspunt vind.
Hi Kobi, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van jouw nieuwe Aaiko outfit. - Manon
Bedankt voor de service.
Hallo, Wat vervelend dat het pakketje waar u op wacht nog niet geleverd is. Ik heb het even nagekeken en zie dat de leverdatum van het pakket is verlengt vanwege de drukte bij PostNL. Door de Track&Trace in te voeren bij de website van PostNL wordt de actuele status van het pakket weergegeven. Status nu: 30-01-21 10:40 is Bezorger is onderweg. Ik hoop u hiermee op de hoogte hebben gebracht van de status. Mochten er nog vragen zijn hoor ik het graag - Manon
Recensione originale
Ben al dagen op mijn pakketje aan het wachten en nog steeds niks gekregen.
Snelle levering, mooie verpakking, goede service!
Alles heel goed geregeld
Het pakketje werd snel bezorgd, super vriendelijk personeel en het retourneren van pakket is heel makkelijk!
Hoi Eveline, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
Product zoals verwacht.
Hoi Inge, Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk verliep. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je nieuwe items. -Manon
Belde om advies voor de maat.Ben daarin heel goed geholpen.De volgende dag het pakketje binnen gekregen met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij,zo leuk!! Hele goede service en zal zeker vaker daar bestellen!!
Hoi Karin, Wat leuk om jouw ervaring te lezen! Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je nieuwe item. - Manon
Ik heb een super ervaring met jullie bedrijf . Wat ik heel bijzonder vond een handgeschreven kaartje erbij Ik heb dit als zeer betrokken van jullie kant ervaren En ook een zeer snelle levering
Snelle verzending, goed overzicht van de collectie.
Hi Sandra, Leuk om te zien dat je tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. -Manon
Goede service en snelle levering
Hoi Ernie, Leuk om te horen! Bedankt voor je beoordeling. -Manon
Uk kom altijd graag in de winkel , word altijd goed geholpen.Ik slaag er altijd.In de corona tijd heb ik een afspraak gemaakt om alleen te komen shoppen en nu de winkel gesloten is, online bestelt. De kleding werd dezelfde dag nog thuisgebracht.
Hi Jolanda, Wat leuk om te lezen dat jij jouw manier van shoppen steeds hebt aangepast op wat wél mogelijk was! Bedankt dat je ons al die tijd bent blijven steunen. -Manon
Perfect. Geen enkele opmerking.
Goed om te horen, bedankt! -Manon
Het is prima geregeld bij BM, bestelling wordt persoonlijk gebracht en, indien nodig weer opgehaald! Ook telefonische hulp bij de bestelling was prima, complimenten! Groet, Diny
Hoi Diny, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling. - Manon
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire