hele goede service!
Goed om te horen! Bedankt voor je review. - Manon
S’middags besteld en s’avonds al thuis bezorgd !!
Hoi Marijke Wat leuk dat je een review hebt achtergelaten. Veel plezier van jouw nieuwe item(s) - Manon
Goed, niet duur en snel geleverd.
Hoi Brigitte, Leuk om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je beoordeling -Manon
Super winkel
Bedankt voor het geven van je beoordeling! - Manon
Mijn aankoop zo zorgvuldig verpakt ! Dan vind ik daartussen een handmatig geschreven kaartje met een leuk berichtje over mijn aankoop .Ook een rolletje pepermunt. Als je onbekende klanten al zo leuk benaderd moet dat wel beloond worden door die site vaker te bezoeken
Hoi Mieke, Wat heb je jouw ervaring leuk omschreven zeg! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten Hopelijk tot snel ;) - Manon
Keurig gegaan allemaal Bedankt voor het leuke kaartje Kirsten. Maakt het iets persoonlijker.
Leuk om te lezen dat je tevreden bent! Veel plezier van je aankoop. - Manon
Altijd een welkom gevoel, personeel zeer behulpzaam bij het uitkiezen van kleding. Wij ervaren het als zeer prettig als ze ook een eerlijk oordeel geven over wat wel en wat niet geschikt voor je is. Ook de vermaakservice is prima geregeld.
Hoi, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Hopelijk tot snel :) - Manon
Ik zou zo weer iets willen bestellen. Mijn pakketje werd de volgende dag al bezorgd. En het was als een cadeau ingepakt zo mooi met een persoonlijk geschreven kaartje erbij en nog een handige tip om mijn setje helemaal af te maken❣️ En niet onbelangrijk, alles paste precies goed.
Hi Leuk om te lezen dat je vaker bij ons zou willen bestellen! Bedankt voor je review. - Manon
Vlotte verwerking van de bestelling, heel klantgericht, wordt thuisbezorgd! Aardig kaartje erbij, dat doet goed.
Hoi Nellie, Wat leuk om jouw ervaring te lezen. Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van jouw item(s) -Manon
Kleding is van mooie kwaliteit! Vlotte afwikkeling van de bestelling.
Hi Winanda, Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van jouw nieuwe item(s) - Manon
‘S-morgens een bestelling gedaan en einde van de middag werd de bestelling persoonlijk bezorgd.
Hi Annita, Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van jouw bestelling - Manon
Pakket snel ontvangen, netjes afgegeven door een vriendelijke dame, voelt goed. Mijn dank.
Hoi Hetty, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen, dat vinden wij leuk! Veel plezier van jouw bestelling. - Manon
Snelle service. Mooi en netjes verpakt. Erg leuk persoonlijke boodschap gr elly
Hoi Elly, Bedankt voor je beoordeling en veel plezier van je bestelling - Manon
Nog nooit zo'n snelle levering gehad.
Wat leuk om te horen Annie, veel plezier van de bestelling. - Manon
Trui besteld, werd de volgende dag al, netjes in folie verpakt, bezorgd!
Leuk om te lezen! bedankt voor je beoordeling - Manon
Netjes verpakt met leuk persoonlijk briefje
Hoi Marianne, Bedankt voor je beoordeling en wat leuk om jouw ervaring te lezen! - Manon
Mijn bestelling is snel geleverd. Leuk dat er een kaartje bij zit om je te bedanken voor de bestelling De bestelling was netjes ingepakt.
Hee Saskia, Leuk om jouw ervaring te lezen! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. - Manon
Wat leuk dat er een handgeschreven persoonlijk berichtje bij de zending zat.
Hoi Liesbeth Leuk om jouw ervaring te lezen! Veel plezier van jouw bestelling. - Manon
Netjes ingepakt aangekomen.
Hi Gerdy, Wat goed om te lezen dat het pakketje goed is aangekomen, veel plezier ervan! - Manon
Een persoonlijk berichtje waar ik veel plezier gewenst kreeg met mijn aankoop completeerde mijn tevreden gevoel.
Hoi Astrid, Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, bedankt voor je mooie beoordeling. - Manon
mijn pakketje werd heel snel in een prachtige doos met een lief kaartje en een rolletje pepermunt bezorgd. helaas stond het door mij bestelde mij niet dus ik heb het geretourneerd maar ik zal zeker weer bestellen!
Hoi Angelique, Wat jammer dat de items die je besteld had niet helemaal waren waarop je had gehoopt. Hopelijk vindt je snel iets wat wel helemaal naar wens is! We zien je graag terug in onze webshop. - Manon
Binnen 2 uur was de bestelling afgegeven, keurig mooi verpakt niks op aan te merken.
Hi Barto, Goed om te lezen dat je zo bij bent met je pakketje, veel plezier ervan! - Manon
Even op de website kijken. Bestellen en een dag later persoonlijk thuisbezorgd met een leuk kaartje erbij. Top zoals jullie dat regelen. Dat geeft een fijn gevoel bij de bestelling. De jas was ook nog precies naar verwachting.
Hoi Rianne, Wat fijn dat de jas helemaal naar wens is! Heel veel plezier ervan en bedankt voor je leuke reactie. - Manon
Snelle levering, leuke verpakking met vriendelijk kaartje erbij.
Hoi Peet Bedankt voor je leuke reactie en veel plezier van je nieuwe items. - Manon
Snel geleverd, mooi ingepakt. Leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij. Heel blij met m'n aankoop!
Hi, Wat leuk dat je zo blij bent met je aankoop! Veel plezier ervan. - Manon
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire