Snel en duidelijk gevonden op de site, mooie aanbiedingen. Zal zeker mijn volgende blouse weer bij jullie doen. Groet John Hoekman
Hi John, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te horen dat je de volgende keer weer bij ons terugkomt! - Jesse
Ik had een verkeerde maat besteld en kreeg in het volgende pakketje een persoonlijk kaartje dat de maat nu hopelijk beter zou zijn. Dat vond zo attent. Verder waren de pakketjes er heel snel en ziet het er zorgvuldig ingepakt uit.
Hi Lien, Goed om te horen dat alles is bevallen. We zien je graag terug in onze webshop! - Jesse
Ik had een verkeerd adres opgegeven, geen probleem ze hebben het zo snel mogelijk opnieuw verzonden.
Hi Angela, Wat fijn om te horen dat onze service je zo goed is bevallen. We zien je graag terug in onze webshop! - Jesse
Geen retoursticker. Zou toch een kleine moeite zijn die erbij te doen
Hi Elly, Bedankt voor je feedback. We gaan de mogelijkheden onderzoeken om voortaan een retoursticker in de doos er bij te doen! Hopelijk tot ziens in onze webshop :) - Jesse
Super‼️
Hi Trijntje, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat alles goed is verlopen. - Myrthe
Het persoonlijk kaartje erbij vond ik echt top, maakt het net iets persoonlijker! Top service en mooi ingepakt
Hi Mireille, Fijn om te horen dat de service goed was. Bedankt voor je review. Graag tot ziens! - Myrthe
Schnelle Lieferung nach Deutschland, sehr gute Ware, herzlichen Dank!
Hi Gabi, Schön zu hören, danke für Ihre Bewertung! - Myrthe
Kleding netjes per stuk verpakt en een leuk handgeschreven kaartje!
Hi Ilse, Fijn om te horen dat het pakketje netjes is aangekomen. Bedankt voor je review. - Myrthe
Mooie verpakking en een kaartje erbij met een leuke tekst erop Top!
Hi Inge, Fijn om te horen! Graag tot ziens. - Myrthe
Bij Ballegooyen doen ze net dat kleine beetje extra. Een persoonlijk handgeschreven kaartje bij je bestelling krijgen is zo leuk! Bestelling was mooi verpakt en razendsnel in huis. Ook toen ik op hun instagram ( aanrader om te volgen) een tip gaf mbt van hoe de maar valt werd dat direct opgepakt met een hartelijke reactie en vermeld op de website bij het betreffende kledingstuk. Hoe gewaardeerd kun je je voelen als klant? Ik ga zeker weer bij hen bestellen
Hi Ellen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wat goed om te horen dat de waardering is overgekomen en leuk dat je ons op Instagram volgt! Hopelijk tot snel. - Myrthe
besteld en volgende dag binnen. Top!!
Hi Anoeska, Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review en graag tot snel. - Myrthe
Normaal schrijf ik geen reviews omdat je dan bezig blijft, maar in dit geval wil ik graag melden dan Ballegooyen Modes net wat extra doet. Je bestelling wordt in een mooi doosje verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Dat geeft de bestelling net wat extra’s. Chapeau.
Hi Ron, Bedankt voor je review. Wij streven ernaar dat de bestelling een feestje is om uit te pakken. Fijn om te horen dat dit is gelukt! - Myrthe
Duidelijke website, snelle levering en wat een cadeautje om uit te pakken! Persoonlijk kaartje erbij, rolletje pepermunt, lekker geurtje.. Echt een feestje om uit te pakken!
Hi Lisa, Goed om te horen dat het dat het uitpakken van de bestelling een feestje was. Bedankt voor je berichtje! - Myrthe
Prima verzorgd! Een aanrader!
Hi Tiny, Fijn om te horen. Bedankt voor je review en graag tot ziens! - Myrthe
Heel goed bedrijf. Zeer snelle en accurate levering. Aardige mensen.
Hi, Wat fijn om te horen! Graag tot ziens. - Myrthe
Duidelijke website, snelle levering, leuk kaartje met een tekst erop bijgesloten, snel weer geld terug. Helaas was de jurk die ik besteld had niet geschikt voor mij dus terug gestuurd. Meteen toen zij de jurk retour hadden ontvangen kreeg ik mijn geld geretourneerd.
Hi Lia, Fijn om te horen dat het retourproces vlekkeloos is verlopen! - Myrthe
voor de eerste keer via de webshop besteld om 16.00 uur 2 shirts besteld en de andere dag in huis!
Hi Machelien, Nogmaals bedankt voor het compliment! Graag tot ziens :) - Jesse
Onwijs mooi shirt in een gaaf doosje thuis gestuurd. Leuke berichtje en snoepjes. Snelheid mag wellicht iets sneller.
Hi Richard, Wat leuk om te horen dat het zo goed is bevallen! We streven ernaar alle bestellingen de volgende dag te leveren wanneer ze op werkdagen voor 15:00 worden besteld. Excuses als dit jouw bestelling niet is gelukt. De volgende keer gaat dit zeker goed komen :) - Jesse
Snelle bezorging en leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje.
Hi Carola, Leuk dat het pakket zo positief is ontvangen! - Jesse
Snel en vriendelijke verwerking.
Hi Ans, Fijn om te horen dat alles goed is bevallen, bedankt voor je review! - Jesse
Bestelling heel netjes verpakt ontvangen en heel persoonlijk. Heel prettig online winkelen op deze manier.
Hi Peter, Super om te horen, bedankt voor je review! - Jesse
Mooie collecties en fijn personeel!
Hi Thea, Wat fijn om te horen, dankjewel! - Jesse
Het jurkje was in de aanbieding voor de helft. Ik had het net voor het weekend besteld en het werd na het weekend bezorgd. Een mooie doos met daarin het jurkje netjes ingepakt en een heel leuk persoonlijk handgeschreven kaartje en een rol pepermuntjes erbij. Erg lief en attent!
Hi Tahnee, Bedankt voor je bericht, leuk om te horen dat alles zo goed is bevallen :) - Jesse
Mijn bestelling was heel snel binnen en écht keurig ingepakt en er zat ook nog eens een persoonlijk kaartje bij. Dát laatste vond ik écht zo leuk!
Hi Judith, Wat fijn dat het zo goed bevallen is! Leuk dat je de moeite hebt genomen om zo'n leuk bericht achter te laten :) - Jesse
Pakketje kwam mooi op tijd met een persoonlijk briefje erbij. Product was netjes ingepakt.
Hi Bas, Goed om te horen dat alles naar wens was, graag tot ziens! - Jesse
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire