Alles naar tevredenheid tot zover

Voor de eerste keer mijn bestelling ontvangen maar dat zag er echt keurig uit. Zeer tevreden. Ook het persoonlijke kaartje was een welkome verassingen. Ga zeker vaker bestellen.

Superservice geleverd door Ballegooyen Modes

Nadat door een voor mij bestemd pakketje niet was aangekomen buiten de schuld van Ballegooyen Modes besloten zij mij de volledige aankoopprijs terug te storten ,dit verdiend een pluim. Anja

Eerste keer, maar goede ervaring.

Ik vond leuk dat er een visitekaartje bij zat van Jesse en die wenste mij veel plezier met mijn aankoop. Iets kleins, maar heel aardig.

Netjes!

Netjes verpakt. Mooi hemdje, precies het idee wat ik besteld had. Mooi op tijd bezorgd.

Makkelijke site en snelle levering

Mooie site en overzichtelijk, ook was de levering heel snel. Prima winkel om iets te bestellen

Snelle en goede service

Pakket kwam snel en goed verpakt, met een handgeschreven kaartje erbij. Retourneren was ook gemakkelijk. Ik zou hier zeker weer bestellen.

Goede site een service

Veel keus. Mooi ingepakt en verstuurd

Snel en netjes

Keurig op tijd het bestelde artikel geleverd

Zeer goede en persoonlijke service!

Nadat mijn bestelling niet goed bleek te zijn, werd ik heel vriendelijk En goed geholpen. Goede service!

Snelle levering, netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Retournering gemakkelijk en gratis, top.

Snelle levering, mooi product

Had pm pet besteld en was de volgende dag al keurig binnen.

Snel en mooi verpakt

Makkelijk, snel en mooi verpakt

Snelle levering, mooi product, leuk verpakt

Gemakkelijk te bestellen, heel netjes verpakt met een handgeschreven kaartje er bij. Snelle levering. Kortom: top bedrijf.

Prima zaak, persoonlijk advies en begrip.

Heel mooi en verzorgd!

Snelle levering en wat een prachtige verpakking om zo je bestelling te mogen ontvangen. Klasse!

Snelle goede levering

Aardig het visitekaartje van de firma, waar Jesse mij veel plezier toewenste met mijn aankoop. Vond ik heel aardig.

Kwaliteit en goede, vriendelijke service

Ik woon in het oosten van het land en ben nog nooit bij Ballegooyen in de winkel geweest. ik wilde een rok hebben, die ik bij hen online nog te koop zag en heb besteld. De rok was met zoveel zorg ingepakt en met een lief kaartje erbij en zelfs een rolletje pepermuntjes. Ze hebben de mooiste merken kleding en bieden een goede service aldus. Ik zou iedereen aanraden daar te bestellen of te kopen!

Top en keurig verzorgd

Heel leuk dat er een kaartje bij was gedaan en het had ook een lekker geurtje!

Top!!!

Makkelijke site om te bestellen en netjes op de hoogte gehouden qua levering.

Snelle levering en goed verzorgd.

Zie boven

Foutje!

Snelle service Aardige mensen Heel jammer dat er net iets fout ging met de kleur van het artikel, maar dat kan iedereen overkomen, ik ben goed en tevreden behandelt daarin. Zou er zo weer bestellen!!

geweldig

keurig netjes verpakt en een leuk kaartje erbij ,vindt ik toch leuk!!! TOP!!!

Perfect en persoonlijk

Goed verzorgd

Het artikel werd goed verzorgd en snel verzonden.

Goede overzichtelijke website met veel keus aan merken

Snelle verzending en via telefonisch contact vriendelijk te woord gestaan door Jesse. Bij ontvangst van het pakketje zat er een persoonlijk geschreven kaartje van Jesse bij. Dit vind ik heel aardig om deze moeite te nemen! Verder vond ik,het door mij bestelde artikel,keurig stevig verpakt!

25 Molenkade

Dussen 4271 AE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire