Prachtige winkel en keus uit héél veel merken!!

Je slaagt hier altijd want de keuze is enorm groot. Ook het personeel is heel fijn, ze geven je een eerlijk en kundig advies.

Prachtige winkel met mooie merkkleding en top personeel

Prima advies.

Verkoopster dacht met mij mee. En deed allerlei suggesties. Ik voelde het niet als to mutch. Dus prima.

Perfecto

Goede service en snel afgehandeld.

Top service én heerlijke koffie!

Ik koop graag bij Ballegooyen Modes in Dussen. Ik snuffel rond en hang de zaken de ik wil passen in een paskamer. Terwijl ik daar mee bezig ben zit mijn man in de koffiecorner te genieten van de heerlijke koffie met koekje!

Super service!

Snel geleverd, en goede service!

Fijn geholpen, goede service

Ze denken met je mee, adviseren en helpen je fijn. Tussendoor een lekker bakje koffie of thee, heerlijk. Goede service, ook bij het vermaken van de kleding. Super netjes gedaan. Tot ziens!

Niet goed

Ik kreeg verkeerde overhemd niet wat ik besteld heb retour gestuurd maar moest wel de retour kosten betalen van 4,95 bij After pay

Online besteld. Supersnel geregeld.

Prima geregeld.

Zeer prettig en attent personeel

Mijn echtgenote keek rond en aangezien ik moeilijk ter ben ben zat ik achter in de winkel achter de trapte wachten. Daarop kwam er verkoopster die vroeg of ik zin had in een kopje koffie, zij ging dit voor mijnhalen, heel attent. Mijn echtgenote en ik hebben beide een pantalon gekocht dit tot volle tevredenheid.

Prima snelle service!!

Mooi artikel,en snelle levering

Super snel en vriendelijk

Snel geleverd en vriendelijke service

Perfectie in klant gerichtheid.

Perfectie in klant gerichtheid.

Fantastische winkel

Als ik alleen wil shoppen kan dat zonder problemen en als ik geholpen wil worden word ik heel professioneel geholpen. Ik waardeer het ook enorm dat de kleding, indien nodig, zonder bijkomende kosten wordt aangepast. Chapeau!

Klantvriendelijkheid ten top

Mijn man heeft altijd 'n hekel aan (kleding) winkelengehad, maar nu gaat hij graag mee. Samen kunnen we altijd slagen voor wat we nodig hebben en we gaan dan ook altijd met een zeer tevreden gevoel naar huis. Winkelpersoneel is vindingrijk in het maken van de juiste keuzes en zoals ik al, zeer klantvriendelijk.

Je word uitstekend geholpen

Een uitstekende winkel

Bestelling op tijd en goed verpakt. Jammer dat de broek te klein was. Retour gedaan en het geld werd snel teruggestort.

Een prettige winkel met een mooi assortiment

Een prettige winkel, helaas kan ik er niet meer komen

Top site

Snelle levering, duidelijke instructie. Levert wat besteld. Dik tevreden. Een aanrader!

uitmuntend

helemaal niets op aan te merken topsite en zeer snel

Super, snel.

Na de bestelling product snel in de bus. Perfect geregeld alles.

Volgens verwachting

Slechte service!

Ik had 2 shirts besteld en op beiden zaten vlekken. Na vriendelijk mail verkeer, heb ik direct de shirts teruggestuurd, de verzendkosten zouden voor hun rekening komen en zou mijn geld zo spoedig mogelijk worden teruggestort. Na een week heb ik nog steeds niet mijn geld op mijn rekening teruggestort gekregen. Ik zelf zou hier geen bestellingen meer plaatsen en ik vind het geen service dat je normaliter de retourkosten zelf moet bekostigen.

Heel veel keus en mooie spullen

Goed personeel zeer vriendelijk. Veel keus en goede merken. En een gezellige koffie hoek.

Goed personeel en mooie kleren

Je word zeer goed geholpen en het personeel is vriendelijk en denkt met je mee.

25 Molenkade

Dussen 4271 AE

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire