Met zorg en een persoonlijk tintje ingepakt.

Vest besteld, keurig verpakt met een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Zelfs op de doos stond mijn handgeschreven naam, hoe leuk! Echt verzonden met aandacht. Ga zeker nog eens bestellen

Reactie van het bedrijf

Hi Marianne, Wat leuk dat onze persoonlijke touch je is opgevallen! Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het vest. - Myrthe

Snel, goed en perfect verzorgde verpakking!

Een hele prettige webshop waar eigenlijk altijd alles goed gaat. Snelle levering en producten zijn voldoende op voorraad. Klantvriendelijk bedrijf die altijd zorgen voor een prachtig ingepakt product!

Reactie van het bedrijf

Hi Lorraine, Wat leuk dat je enthousiast bent na het shoppen bij ons. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier van het leuke gilet! - Myrthe

Super vriendelijk groet

Persoonlijk verstuurd mooi in gepakt en de kwaliteit is prachtig gaat met veel plezier dragen

Hi Rhode, Bedankt voor je leuke review. Veel plezier van je bestelling! - Lotte

Tevreden

Tevreden, fijne winkel en uitmuntende klantenservice

Hi Marion, Bedankt voor de leuke review! Veel plezier van je bestelling. -Lotte

snelle levering van mijn bestelling

prima kwaliteit

Hi Erna, Veel plezier met je bestelling! 😊 - Fenne

Nette snelle levering, betaling achteraf heel fijn en retouren worden snel en netjes afgehandeld. Ga zeker vaker bestellen.

Reactie van het bedrijf

Hi Gea, Bedankt voor het leuke compliment! Veel plezier met je bestelling😊 - Fenne

vlotte levering

mooie producten en snelle levering

Hi Nancy, Veel plezier met je bestelling! - Fenne

Was goed 1 trui gehouden.

Hi Wilma, Veel plezier met je bestelling! - Fenne

Hi mevrouw Wijchen, Bedankt voor je bestelling😊 - Fenne

Snelle levering, en erg leuk ingepakt!

Hi Marjo, Veel plezier met je bestelling😊 - Fenne

Geweldig, snel, goed en persoonlijk!

Mijn bestelling is supersnel geleverd. Ik kon goed zien wanneer het pakket geleverd zou worden. En dan nog een heel persoonlijk briefje erbij. Echt top ervaring!

Reactie van het bedrijf

Hi Helen, Bedankt voor je mooie review, super leuk om te horen! Veel plezier met je bestelling😊 - Fenne

Supersnel

Een snelle levering.

Hi Lian, Veel plezier met je bestelling! 😊 - Fenne

Prima en ondanks internet toch nog persoonlijk

Zie boven

Hi Elly, Bedankt voor je mooie review 😊 - Fenne

Speciale aandacht

Fijne service

Hi Willeke, Veel plezier met je bestelling! - Fenne

Positieve ervaring

Snelle levering en het kaartje met persoonlijke boodschap is erg attent!

Hi Chantal, Bedankt voor je compliment! 😊 - Fenne

Erg tevreden.

Mooie blouse.

Hi Elly, Veel plezier met je bestelling! - Fenne

Snel geleverd, wel een giga groot pakket. Had kleiner gekund!

Reactie van het bedrijf

Hi Gaby, Wat fijn dat je tevreden bent over onze service! We zullen je tip in het vervolg meenemen. - Amber

Top.

Al meerdere keren hier besteld. Goede service en keurig verpakt.

Reactie van het bedrijf

Hi Jolanda, Wat leuk dat je vaker bij ons hebt besteld en tevreden bent over onze service! We zien je graag nog vaker terug op onze webshop! - Amber

Snelle levering, was maar te klein en gelijk telefonisch opgelost. Ivm vakantie was de broek toch nog op tijd binnen. Waarvoor dank!

Reactie van het bedrijf

Hi Trudie, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze klantenservice! Bedankt voor de positieve beoordeling! - Amber

Heel snel bezorgd met een kaartje waaruit blijkt dat men hun klanten kent. Heel tevreden

Reactie van het bedrijf

Hi Angela, Wat leuk om te lezen dat de persoonlijke touch je opvalt. Bedankt voor het mooie compliment en veel plezier van je Freequent pantalon! - Amber

Snel en effectief.

Een zeer snelle levering en milieu vriendelijk.

Reactie van het bedrijf

Hi Truus, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering! Bedankt voor de mooie beoordeling! - Amber

Reactie van het bedrijf

Hi Marja, Wat fijn dat je tevreden bent over onze service. Veel plezier met je Sommermann jurk! - Amber

Snelle en nette service

Pakketje in het weekend besteld en dinsdag in huis. Snel verzonden en nette persoonlijke service.

Reactie van het bedrijf

Hi mevrouw Boenders, Wat goed om te horen dat alles goed is verlopen, veel plezier met de bestelling☺️ -Fenne

2 maten besteld, 1 retour: supersnel afgehandeld

Mooie verpakking, snelle levering, eenvoudig retour met QR code. Prachtige Monari Trui gekocht.

Reactie van het bedrijf

Hi Caroline, Wat leuk om te horen dat alles naar wens was, veel plezier met je bestelling☺️ -Fenne

Fijne website. Snelle levering.

De website is fijn en duidelijk. De levering was snel. Mooie artikelen. Goed verpakt met persoonlijk kaartje.

Reactie van het bedrijf

Hi Yvonne, Wat een leuk compliment! bedankt voor deze review en veel plezier met je bestelling☺️ -Fenne

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.