Ik kom al jaren bij Ballegooyen in de winkel . Nu kon ik niet weg en heb ik besteld. Super gegaan.

Prima ervaring, leuke persoonlijke touch

Snelle levering, mooi verpakt en leuke persoonlijke touch

Mooie winkel, vriendelijk personeel

Hele mooie ruime winkel met veel merken. Je wordt er goed en vriendelijk geholpen.

Mooie winkel, vriendelijk personeel

Prima service, ook bij vragen

Mijn ervaringen zijn alleen maar positief. Een duidelijk bestelproces en bij vragen krijg je een “echte” medewerker aan de lijn die meedenkt en oplossingen aandraagt. Too

Snel verzonden en goed ingepakt

Prettige website en het kledingstuk was goed ingepakt en heel snel verzonden.

Fine webshop

Kom er zeker eens terug

Snel

Snel en geen verzendkosten, top!!

Super snel en correct behandelf

Zeer tevreden! Mooie winkel met super behulpzaam petsoneel! Absolute aanrader.

Super fijn en snel

Heel blij mee

Mooi ingepakt, respect voor andermans zaken en snelle service … top!!!

Snelle levering MyJewellery oorbellen

Voor verjaardag besteld, volgende dag al bezorgd. Oorbellen mooi ingepakt in vloeipapier en kadopapier. Met een persoonlijk geschreven kaartje. Leuk.

Goede en snelle levering

Wij zijn tevreden !

Geheel tevreden

Mooi product, keurig verpakt, snelle bezorging.

Super fijn!

Snelle verzending, echt heel fijn! Ook nog met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij in, super leuk!

Tevreden

Snel verzonden en netjes verpakt met persoonlijke boodschap. Goede communicatie.

Snel en netjes geleverd

Bestelling snel ontvangen, keurig verpakt en gepersonaliseerd. Leuk!

.monari palazzo broek

Goede ervaring, ook keuk van de persoonlijke note erbij! Dat doet zeker goed! Super blij met de broek !!! Groet Mieke

Snelle bezorging, keurig ingepakt

Tevreden

Keurig ingepakt en snel geleverd

Snel geleverd keurig ingepakt

Heel veel keuze

Geweldige service, heel persoonlijk

uitstekend

pakketje super netjes ingepakt en een snelle service

Heel tevreden over alles!

Mijn eerste bestelling gedaan en deze winkel snapt wat klantgerichtheid is! Dikke pluim voor jullie

Molenkade 25

4271 AE Dussen