Prima snelle service

Makkelijk bestelproces, snelle levering. Snelle reactie op mijn mail met een vraag over het geleverde artikel.

Mooie jas en leuke persoonlijke attentie

De jas was van goede kwaliteit en er zat een handgeschreven briefje bij. Het is iets kleins maar ik vond het ontzettend leuk. Deze mensen zijn begaan met hun bedrijf en de klanten.

Alles oké. Super snelle levering. Netjes verpakt.

Heel duidelijk en snel in huis

Was weer top!!

Product en levering top

Spijkerbroek zag er mooi uit, is op tijd geleverd en was leuk ingepakt, met als extra een rolletje pepermunt. Top!

Plezierige aankoop!

Duidelijke website, mooie collectie, snelle levering en duidelijke communicatie. Mijn trui was mooi en goed verpakt. Het persoonlijke kaartje erbij stel ik erg op prijs!

Ik was aangenaam verrast over mijn bestelling van afgelopen week. Snel verstuurd, mooi verpakt en..een mooie trui. Super!

Fantastische, vriendelijke en supersnelle service!

Fantastische, vriendelijke en supersnelle service!

Snel geleverd en prachtige outfit

Maten goed aangegeven op site: alles paste perfect.

Geweldig!

Leuke enkellaarsjes voor een mooie prijs en netjes verpakt met een persoonlijk en handgeschreven kaartje.

Mooi jasje Vruendelijk verkoopster aan de telefoon. En snel verstuurd en zonder verzendkosten

Mooie trui en snelle levering

Snelle levering en mooie laarzen voor super goede prijs!

Van bestelling tot levering geweldig geregeld!

Tevreden.

Snel geleverd en goed verzorgd.

Geweldige winkel

Snelle levering,goed en netjes ingepakt,gewoon een winkel zoals het eigenlijk hoort

Keurig!

Mooi op tijd afgeleverd en met zorg ingepakt, misschien een tip om kleine kleding stukken niet zo groot te verpakken er kon wel een kussen in die doos haha , maar verder top!

Artikel gekocht maar niet geleverd

Gekocht online maar bleek niet leverbaar omdat het in “de winkel” verkocht was. Wel keurig geld terug en even gebeld

Goede service en kwaliteit

Snelle levering en afhandeling van bestelling. Goede kwaliteit artikelen.

Snel . Keurig ingepakt en lif briefje erbij.

Uitstekend!

Niks aan toe te voegen

Super! Keurig netjes ingepakt, was echt een cadeautje om uit te pakken.

Een 10 omdat ik niets heb aan te merken !!

Ik heb een prima ervaring met jullie !! En wat ik heel leuk vond ;) dat mijn voornaam met grote letters voor op de doos stond. De polo was ook heel netjes ingepakt!!

Snelle kevers

Snelle levering met een persoonlijk kaartje Erg attent

M’n bestelling was erg snel binnen zeker een aanrader bedankt

Molenkade 25

4271 AE Dussen