Goede website , snelle levering

We worden heel goed op de hoogte gehouden van de levering .

Fantastisch!

Fijne site, snelle levering, en wat onwijs leuk om een persoonlijk kaartje in de doos te vinden!

Doet wij zij beloven

uitstekend !!!

blouse label dot, was niet wat ik wilde graag snel gejd terug J,A,Jutte

het bedrijf is perfect snelle levering

Klantvriendelijk

Bestelling kwam netjes op tijd en was met track & trace te volgen. Netjes verpakt in een originele doos met een persoonlijke noot erbij. Super klantvriendelijk.

Mooi ingepakt, persoonlijk kaartje erbij en handgeschreven mijn naam op de doos, echt super leuk!!!!

Geweldig!

Prima verpakt! Leuk kaartje erbij met een handgeschreven bedankje! Snoepje erbij! Dus mijn ervaring is vol lof!

Snel, mooi ingepakt, geen verzendkosten. Gewoon perfect.

Klantvriendelijk, kwaliteit en service.

Snelle levering, mooi product met een persoonlijk kaartje erbij, ontzettend leuk!

PRIma en snel

Prima en snel leuk de handgeschreven bedank kaart

Telefonisch contact gehad, prima maat advies gekregen en snelle levering!

Keurig en snel geleverd.

Snel, kwalitatief prima, keurig verpakt

Mooie rok waar je de kwaliteit vanaf ziet! Ook de tool om je maat te berekenen klopte precies!

Supersnel, correct en persoonlijk

In de namiddag besteld en de dag nadien in de voormiddag geleverd. Goed en persoonlijk verpakt én met een handgeschreven briefje erbij. Zélfs voor een kleine aankoop.

snelle levering met leuk handgeschreven kaartje erbij!

snelle levering met leuk handgeschreven kaartje erbij!

Snelle service…, netjes en persoonlijk verpakt.

Heel goed!

Super snelle afhandeling! Ook met retour zeer correct!

Wat een goeie service , heel snel geregeld dat de jurk geruild werd super bedankt.

Perfecte service

Prachtige top mooi verpakt vriendelijk kaartje erbij! Helaas retour omdat kleur niet pastte bij rok waar ik hem op wilde keurig afgehandeld fijne zaak!!

Heel leuk dat er een persoonlijk kaartje bij mijn bestelling zat!

Ouderwets goede service!

Pro-actieve communicatie en top service!

Fijne webshop. Leuke trui gekocht van Studio Anneloes.

Top service!

Duidelijk mailverkeer over status bestelling. Netjes verpakt, doet toch leuk aan als je voornaam groot op de doos staat;) Ook in de verpakking nog een persoonlijk kaartje…ik hou er van. En niet minder belangrijk: heeel blij met mijn nieuwe aankoop!!!

Erg tevreden was netjes ingepakt

Verrast door zoveel vriendelijkheid

Ik shop heel veel online en heb dus veel ervaring. Ballegooyen wist mij te verrassen door de snelheid van verzenden en vriendelijkheid in de communicatie. Super!

Molenkade 25

4271 AE Dussen