Helemaal super, goed verpakt, kleding zoals besteld met een vriendelijk kaartje erbij.

Snelle levering, mooi en goed verpakt. Persoonlijk door het handgeschreven kaartje erbij.

Een cadeautje voor jezelf mooi verpakt bezorgd

Een cadeautje voor jezelf bestelling is mooi verpakt bezorgd

leuke kleding voor iedere dag en voor bijzondere dagen

veel keuze, snelle levering ben erg tevreden

Snelle service, en bedank kaartje voor bestelling

Leuk persoonlijk bedank bestel kaartje

Wat een betrokken service!

Wat een vriendelijke en correcte / snelle service ten aanzien van mijn online bestelling!

Snel en netjes verzorgd.

Ik ontving mijn bestelling snel, en keurig verzorgd ingepakt.

Helemaal goed

Snelle levering, goede verpakking met ook nog een persoonlijk kaartje!!

Prima collectie en snelle levering

Leuke webshop. Snelle afhandeling. Zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer prettig

De verpakking voelt als een cadeautje Het wordt erg persoonlijk gemaakt. Ik ga in de toekomst zeer zeker nog iets bestellen !

Simpel en snel

Simpel om te bestellen en snel geleverd. En een kaartje met een boodschap er op is leuk en wat je eigenlijks nooit ziet.

Hele goede Servisch!

Mijn ervaring was aangenaam!

Ik had een top besteld, deze werd de andere dag geleverd en er werden geen verzendkosten gerekend. Kortom een prettige ervaring.

Super service

Een gemakkelijke webshop. Super vlot om te bestellen en te betalen. Mijn sneakers waren er in record tempo . Goeie service.

Snelle levering en mooi verpakt. Leek wel een cadeautje

Snel perfect en precies…..

Aandacht besteed aan, snelle levering en heel precies uitgevoerd! Dank!!

Besteld en snel en keurig ingepakt afgeleverd door de PostNL

Was top.

Meer dan oké

Het terug sturen eerst wat lastig. Maar het lukte na opnieuw inloggen.

Persoonlijke verpakking, kadootje om uit te pakken feestje om bestelling binnen te krijgen.

Mooie kwaliteit. Goede prijs. Erg tevreden.

Duidelijke website, prima geholpen

Prima ervaring, ik kom vast nog eens terug

Artikel snel geleverd en aangenaam verrast door het kaartje met een vriendelijke boodschap.

Top levering!

Leuk met het handgeschreven kaartje

Snelle levering, keurig verzorgd!

Ben heel tevreden! Veel zorg aan besteed: netjes ingepakt, persoonlijk kaartje erbij! Ik werd hier erg blij van én m'n jas paste perfect!

Super snelle levering

Super snelle levering, ook na retour reageert deze webshop snel. Geeft mij veel vertrouwen

Betrouwbaar

Laatste item Studio Anneloes Goed verpakt Perfecte kwaliteit Snel geleverd. Echt geweldig

Molenkade 25

4271 AE Dussen