mooie overhemden top geregeld

Mooie collectie en fijne webshop. En in mijn pakketje een persoonlijk berichtje is altijd leuk !

Prima ervaring

Product snel geleverd en als extra zat er een leuk mondkapjes bij.

Prima , snelle levering

Een kaart met een geschreven felicitaties voor de aankoop , een mondkap en een rolletje snoep . De levering van erg snel , netjes ingepakt in folie , al met al een plezierige ervaring met Ballegooyen mode .

Super snelle levering en een leuke persoonlijke touch erbij

Duidelijke site, snelle levering

FANTASTISCHE SERVICE

IK BEN HEEL ERG TEVREDEN MET HET OMRUILEN VAN MIJN BESTELLING EN DAT DIT PERSOONLIJK BIJ MIJ THUIS WERD OPGEHAALD EN HET GOEDE PAKKET WERD MEEGEBRACHT BETERE SERVICE KAN IK NIET WENSEN NOGMAALS DANK DAARVOOR GROETJES CORRY

TOP! Snelle levering.

Hele snelle levering mooi verpakt en een cadeautje erbij !

Snel en makkelijk

Goede en netjes verpakt en een persoonlijke bericht erbij. Top

Goede service en snelle levering

Heel tevreden over de goede service! Ze belde mij gelijk, toen ze merkten dat de bestelling 2x was gedaan, om na te vragen of dit correct was. Ze gaven goed advies qua maat. Een dag later had ik mijn aankoop, prachtig verpakt met een persoonlijk kaartje.

Snel en mooi product

Snelle levering,duidelijke site, mooie producten

Zeer prettig om hier kleding te bestellen

Er was iets misgegaan met het wijzigen naar mijn nieuwe woonadres in mijn account (waarschijnlijk heb ik zelf iets fout gedaan) maar dat werd de volgende dag direct recht getrokken zodat het alsnog op het juiste adres afgeleverd werd.

Met zorg verpakt en afgehandeld.

Leuk begeleidend handgeschreven kaartje, en kleine presentjes. Heel attent allemaal en leuk om te ontvangen!

Gewoon goede snelle nette service. Hou ik van.

Jas is top en de service nog beter

Geweldig geholpen

Snelle levering, blij met broek Geisha

Online broek Geisha besteld. Tevreden over website, mail, snelle levering en blij met Geisha chinobroek.

Fantastich

Wat vind ik de service perfect. Hartelijk dank daar voor.

Geweldig verzorgd.

Alles is heel goed verlopen. Keurig verpakt, met een cadeautje als extra. Persoonlijk gemaakt met een handgeschreven persoonlijke boodschap. Echt heel netjes.

Perfect geregeld

Het was de eerste keer dat we hier wat bestelden. Keurig verpakt thuis ontvangen en als verrassing ook nog een gratis mondkapje meegestuurd. Dank u wel, ook voor de persoonlijke noot op het kaartje. We komen vast terug.

geweldig

Wat een geweldige service , bestelling is de volgende dag netjes thuisbezorgd heel persoonlijk .

Uitstekend!

Snelle levering, het persoonlijke kaartje bij het kledingstuk vond ik heel attent

Mooi verpakt , snelle verzending met attentie en persoonlijke briefje .

Beste online shop ervaring ooit!

Ik had een vest besteld. Deze kwam een dag later binnen in een prachtige doos met daarop zelfs mijn naam geschreven. Vervolgens mooie cadeauverpakking (vloeipapier, sticker, etc.) en een persoonlijk kaartje. Kortom: het was áf.

Hele fijne zaak met hele goede service!

Hele fijne zaak met hele goede service!

Super service

Snelle levering, mooie prijzen en heel mooie verpakking. Top service

Een hele toffe jurk besteld, welke heel snel werd geleverd! Hij was ook met heel veel liefde ingepakt. Heel blij mee!

Molenkade 25

4271 AE Dussen