Goed overzicht

Overzicht prima alleen kun je niet goed bekijken de lengte en pasvorm van het kledingstuk! Jammer

Zoals ik zei geweldig

Geweldig snel en vriendelijk

Heel snel en verrassend

Kreeg het pakketje de volgende dag al binnen en in het doosje zat een kaartje met een persoonlijke tekst van diegene die het had ingepakt, dat zorgt voor een extra leuke beleving van je aankoop!

Fantastisch!

Dit is de eerste keer dat ik online iets koop bij jullie, en buitengewoon naar mijn wens! Ook after pay is heel prettig!! Dank jullie wel! Groet; Marjo

Ik kreeg een heel verzorgd pakket waar ook echt aandacht aan is besteed. Het schrijven en “snoepje “ was verrassend. Ga zo door en succes verder.

correcte levering, op tijd en met persoonlijk kaartje.

Zeer tevreden!

Heel goed geholpen en vriendelijk personeel over heel de winkel

Mijn ervaring is heel positief

Pakketje was snel binnen en er zat een leuke boodschap bij, heel attent

Snelle levering met een leuk persoonlijk kaartje erbij

Snelle levering met een leuk persoonlijk kaartje erbij, super. De verpakking kan alleen wel een stuk kleiner. Mvg Marja

Geweldige service

Was op zoek naar specifiek yaya vest. Gevonden en besteld. Snelle afhandeling en levering.

Goed!

Ik mis op de website, de materiaal omschrijving. Bv wel of geen wol, getailleerd of ruimvallend.

Fantastisch!!!!

Mooie webshop, snelle verzending, mooi ingepakt en een persoonlijke boodschap van het personeel. Zeer netjes!!!!

Helemaal goed

Heb iets besteld kwam vlug netjes verpakt Kan niet beter. Achteraf betalen vin ik ook ideaal

Prima verzorgd en snel in huis.

Prima snel bezorgd aan huis

Persoonlijke touch!

Bij elke bestelling zit een handgeschreven kaartje met daarop iets aardigs. Nog nooit meegemaakt bij on line bestellen! Ik heb ook iedere keer de neiging om een briefje terug te sturen….

Snelle levering, mooie kleding, zeer tevreden

Snelle levering, mooie kleding, zeer tevreden

Uitstekend!

Na bestelling, snelle levering en netjes verpakt.

Uitstekend!

Erg efficiënt verpakt, mooi artikel met een klein rolletje pepermunt erbij en een persoonlijk briefje, wat ik heel erg waardeer... Super en met deze extra dingetjes onderscheiden jullie je van andere webshops!

Geweldige service

Ik kreeg mijn top heel mooi en netjes verpakt met een persoonlijk kaartje met advies hoe de top te dragen. Echt geweldig en zeer tevreden.

Perfect!

Snelle en nette verzending, met een persoonlijk berichtje bij mijn mooie blouse.

Prima service, persoonlijk berichtje erbij. Top

Zie bovenstaande

Snelle levering en mooi verpakt

Binnen een dag mijn bestelling in huis met ook nog een persoonlijk kaartje! Heel attent

Een prachtig goed zittende broek met een snelle service. Met een persoonlijke boodschap erbij erg leuk.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering