Geweldige service.

Zeer snelle levering. Leuk briefje erbij. Zeer goede website. Precies de kleur als op de site. In één woord geweldig.

Goede snelle service

Ik had een jurk ergens online voorbij zien komen waar ik verliefd op was geworden, na lang zoeken vond ik hem hier en heb m gelijk besteld! Dubbel geluk want hij was afgeprijsd. Pakket was heel snel binnen en de jurk is in het echt nog mooier en fijner. Ook erg leuk dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij zat :)

Slecht

Heb mijn bestelling slordig ontvangen.

Alweer zo’n mooie jumpsuit van studio Anneloes besteld. Levering was wederom snel en keurig verpakt

Online jurk besteld

Online jurk besteld, snelle reactie en verzending. Fijn met afterpay kunnen betalen.

Erg goed!

Snelle verzending, leuke persoonlijke kaart en goed verpakt.

Meer dan uitstekend!

Snelle levering, keurig verpakt, en met een persoonlijke en handgeschreven boodschap.

Snel!

Zeer snelle levering

De artikelen kwamen in een mooie en stevige doos aan.

Super...

Bedankt voor de service En het leuke kaartje bij de trui Mvg, Victor

zeer goed

Zowel de bestelling, bevestiging als bezorging verliep zeer soepel en stipt. De jurk was mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Top!

Compliment waard

Mijn ervaring is heel erg goed vooral het met de hand geschreven kaartje erbij en de mooie verpakking is een rede om nogmaals iets Te bestellen

Cadeautje voor jezelf

Bestelling snel ontvangen in een mooie doos met een persoonlijk handgeschreven kaartje. Prachtige rok. Echt een cadeautje voor jezelf.

prima!

Super nette service !!!

Ik heb een leuke riem besteld. Super mooi ingepakt en vriendelijk kaartje erbij. Wat een verassing. Echt een cadeautje !!! Blij met de riem en glimlach op mijn gezicht wat betreft de service !!!

Snel en goed

En met een aardig kaartje in de verpakking!!

Goede ervaring

Snelle afhandeling

Uitstekende service

Snelle verzending. Perfecte afhandeling, ook hij retouren.

Mooi item gekocht. Keurig verpakt en persoonlijk thuis afgeleverd.

Zeer goed.

Zeer snelle levering en keurig verpakt. Er zat ook een persoonlijk handgeschreven kaartje bijgesloten.

Blij met mijn dip dye jurk

WAs op zoek naar deze jurk maar overal al uitverkocht toen kwam ik op deze site terecht besteld 2 dagen later binnen en hij is geweldig

Bestelling andere dag in huis. Geld teruggestort van kleding die ik terug stuurde was ook snel binnen!

Geweldig met een lief briefje erbij

Heel goed!

Product was perfect en de verzending zeer snel

Molenkade 25

4271 AE Dussen