Heel goede ervaringen

Alles keurig op tijd en netjes geleverd

Balen dat de winkel dicht is, maar voor Ballegooijen erger als voor mij, al vind ik het niet leuk! Het fijnste is toch om gewoon te gaan shoppen. Maar nu dit niet kan is het een mooi alternatief om te bestellen; snel in huis en mooi ingepakt, kortom UITSTEKENDE SERVICE! STERKTE VOOR ALLEN en hopelijk snel tot ziens!!

Prima Service

Prima contact met de servicedesk. Het is jammer dat PostNL hun levertijden niet na kan komen.

Prima en persoonlijk

Tevreden

Prima geholpen en snelle levering

Goed meegedacht door personeel en goede communicatie. Super snelle levering

Klantvriendelijk

Mijn favoriete winkel voor ons gezin. Hopelijk mogen we weer snel komen shoppen.

Duidelijke website, snelle verzending

Mooie merken, makkelijk filteren op de website. Netjes verpakt mét een persoonlijke boodschap.

Geen op-of aanmerkingen

Snelle levering en fijn dat je achteraf kan betalen Fijne website,kortom een tevreden klant

Super snel met persoonlijk kaartje Top!!

De volgende keer ga ik zeker weer naar ballegooyen modes!!

Snelle levering, goed verpakt. En heel leuk dat het geurtje verpakt was met cadeaupapier. Inclusief persoonlijk bericht. Top!

Ik heb een groene blazer met flinke korting online gekocht.Kreeg de volgende dag al een mailtje dat hij onderweg was.De dag erna had ik hem al in huis waar ik blij verrast over was.De blazer was netjes verpakt en er zat een leuk handgeschreven kaartje bij waarbij ze me veel plezier wenste met de aankoop.Blazer zat als gegoten en een prima kwaliteit.Ik ben zeer tevreden!

super

telefonisch contact was heel prettig snelle levering goede service

snel geregeld weer

artikel snel geleverd

Snelle reactie en afhandeling.

Erg prettige ervaring!

Ik kan online shoppen bij Ballegooyen zeker aanbevelen. Mijn bestelling werd netjes en vlot bezorgd. Een prettige service vond ik dat mijn kledingstuk zorgvuldig was ingepakt in zacht papier met een persoonlijk kaartje erbij! Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Super vriendelijke klantenservice

Betaling ging mis, snelle mail reactie en goe opgelost door Jesse . Dankjewel voor de positieve ervaring!

Snel geleverd..met een persoonlijk kaartje ... direct nog een bestelling gedaan...top

Zeker aan te bevelen

Zeer goede service en met een leuk persoonlijk berichtje .Dank jullie

zeer goed

Superwinkel!!

Altijd fijn kleding shoppen bij Ballegooyen: zeer vriendelijk personeel dat veel voor je doet en echt meedenkt, goede service, ruime winkel met zeer groot aanbod. Ga er eigenlijk nooit met lege handen vandaan. Echt super!!

Fantastische service

Het contact, het meedenken, de communicatie.....alles naar volle tevredenheid.

Mooi shirt voor een top prijsje

Goed verpakt, snel verzonden, en een persoonlijk kaartje erbij. Dan scoor je bij mij punten!

Hele fijn !! als cadeautje

Perfect !! op tijd geleverd en heel bijzonder Een persoonlijk kaartje bij de bestelling, dat is heel LEUK

Altijd even vriendelijk.

Ga zeker terug als de winkel weer open is

Molenkade 25

4271 AE Dussen