GEwoon goed, wat ik er van verwacht heb ik gekregen

Goede afhandeling, geen flauwekul, en toch, die persoonlijke attentie is ergens wel gaaf!

Klant ,vriendelijk, ruim gesorteerd, prettige winkel, partners kunnen wat drinken en een krantje lezen! Voor dames en heren met veel merken!

Prima verlopen. Keurig thuisgebracht

Prettig contact. Retourzending geen probleem

bestelling werd zelfde dag nog geleverd. echt super service

bestelling werd zelfde dag nog geleverd. echt super service

Helemaal top!

Ruim assortiment, goede aanbiedingen en hele snelle levering!!!

Mooie korting, vlotte levering.

persoonlijke behandeling. Leuk, geschreven kaartje van Kirsten.

Binnen een dag geleverd aan huis!

Ondanks dat je on line besteld toch erg persoonlijk door klein attentie dmv persoonlijk kaartje bij de bestelling(bedankje)

Scherpe prijs, snelle levering, goede communicatie!!!!

De jas is prachtig en de service is geweldig. Goed en zorgvuldig ingepakt en bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

heel goed

altijd zeer tevreden over Ballegooyen Modes

Altijd zeer tevreden over Ballegooyen Modes, de internet online shop is heel overzichtelijk en makelijk. Snelle verzending, en goed verpakt.

Alles is naar wens verlopen.

De website is overzichtelijk en prettig in gebruik. Het is eenvoudig keuzes te maken. Ook de afwikkeling is goed verlopen. Goed verpakt en twee dagen later was de bestelling in huis. Als de winkel weer open is kom ik toch weer liever langs. Altijd worden we prettig geholpen en geadviseerd.

Alles mooi ingepakt met een persoonlijke kaart

Kwaliteit staat voorop

Persoonlijke touche

Mijn bestelling keurig ingepakt en daarbij een persoonlijk handgeschreven kaartje toegevoegd. Dat maakt het echt af.

Snel thuis bezorgt in een hele mooie verpakking met een leuk persoonlijk kaartje.

Geweldige service, mooi verpakt, en leuk kaartje erbij, fijne ervaring!

Makkelijk om te bestellen, snelle levering!

Top service, mooie merken

Zondagavond besteld, maandag binnen. Ruilen aan de deur, tot 2x toe. Wat een service.

Snelle levering met attente service

Ruime keuze in maten, ook in de uitverkoop, snelle levering met persoonlijke boodschap in mooi verpakte zending. Echt een cadeautje om zo'n aankoop te ontvangen!

Helemaal top

Goede communicatie via de mail. Alles klopte.

Van Ballegooijen ben ik NÓÓIT ánders gewend dán één grándioos product naar mijn zin en PRIMA KWALITE

GRÁNDIIZE KWALITEIT, WAAR IK JÁREN PLEZIER VAN HEB!

Uitstekende service

Duidelijke webshop. Snelle levering. Helaas een artikel te groot, geen problemen met retourneren.

Geweldig alles netjes verpakt en goed verzorgd ,mijn Dochter en ik hebben het met plezier uitgepakt en gepast .

Goede service met persoonlijk briefje overmijn bestelling

Molenkade 25

4271 AE Dussen