Ballegooijen Modes is oke

Het pakket heeft eventjes geduurd voordat ik hem kreeg, maar ja wat wil je rond de kersttijd. Pakketje werd snel verstuurd door Ballegooijen Modes, zit goed verpakt en er zit een cadeautje bij wat supper leuk is.

‘s- middags een bestelling geplaatst en die werd omstreeks 18.00 u persoonlijk bezorgd!

Snelle levering van een uitstekende kwaliteit.

Slecht want heb al bijna een week geleden besteld

Besteld en betaald maar ik hoor niks meer. Broek nog niet geleverd en in weet niet waar die uithangt nu

Onbehoorlijk behandeld

Kwam wat afhalen en door een zeer onvriendelijke arrogante vrouw geholpen. Er zijn daar ook vriendelijke dames, maar zo niet dit personeelslid

Snel correct

Bestelling is snel binnen. Betrouwbaar.

Thuisbezorgd in een mooie verpakking. Zichtbaar zorg aan besteed. Een cadeautje om te ontvangen

Super tevreden!

Mooi product, snelle levering en lief kaartje met mini presentje bij de bestelling! Leuk :)

Mijn pakketje was zoek. Nadat ik dat gemeld had kreeg ik direct een reactie waar mijn pakketje afgeleverd was. Ik ben heel goed geholpen door een zeer vriendelijke persoon. Kon niet beter!

Prima!!

Snel geleverd, goed verpakt en het persoonlijk kaartje maakt het af!

netjes verpakt en snel geleverd

super!

Zo mooi verpakt afgeleverd.

Met zorg is het bestelde kledingstuk ingepakt incl een persoonlijke noot, geur en surprise.

Geweldig!

Snelle levering. Er zat een persoonlijk, handgeschreven kaartje in de doos, samen met een lekker geurtje, een paar oorbellen en een rolletje snoepjes. Dat is pas klantenbinding!

Goede shopervaring!

Overzichtelijke website met een mooi aanbod. Daarnaast een vlotte en gratis levering. De top zat heel netjes ingepakt met zelfs een klein kettinkje erbij. Prima!

Keurig en zorgvuldig verpakt

Aardige brief erbij en attentie!

Helemaal top!

Voor de eerste keer wat besteld maar zeker nog de moeite waard om nog keer wat te bestellen. Netjes verpakt in de doos met een leuke kaart erbij persoonlijk geschreven wat in deze tijd waar iedereen met zichzelf bezig is toch attent.

Heel positief en zeer tevreden!

Blij met mijn aankoop, deze was keurig verpakt en er zat zelfs een armbandje en een rolletje pepermunt bij. Super attent!

uitstekend

Levering zeer zorgvuldig verpakt.

Prachtige winkel en zeer attente medewerkster

Mijn ouders en ik zijn door medewerksters Wilma zeer goed geholpen. Ze was vriendelijk en behulpzaam. Heeft ook echt de tijd voor mijn ouders genomen en later voor ook voor mij.

Geweldig, wat een service

Bij Ballegooyen weten ze hoe ze een klant kunnen verrassen, een handgeschreven kaartje bij je bestelling, wat leuk!

Super!!

Snelle service. Mooi verpakt met een leuk persoonlijk kaartje en enkelbandje. Heel leuk. Nog bedankt daarvoor

Super snel geleverd en mooi verpakt

Duidelijke site, snelle levering en goede service.

Snelle verzending. En een pakketje met een persoonlijk briefje. Erg leuk

Leuk pakket, mooie trui

Jullie hebben een prachtige winkel, waar ik eigenlijk al veel te lang niet meer geweest ben. Nu wel een hele mooie trui bij jullie besteld via de website. Ik miste wel een duidelijke productomschrijving en ik zie graag wat meer productfoto's ipv de standaard afbeelding. Mijn trui heb ik snel ontvangen. Super leuk ingepakt. Nette doos, trui nog extra in papier ingepakt en een persoonlijk geschreven kaartje toegevoegd met iets leuks en iets lekkers erbij.

Molenkade 25

4271 AE Dussen