Geweldig en persoonlijk

Het persoonlijk kaartje erbij vond ik echt top, maakt het net iets persoonlijker! Top service en mooi ingepakt

Perfekt

Schnelle Lieferung nach Deutschland, sehr gute Ware, herzlichen Dank!

Súper klantvriendelijkheid

Kleding netjes per stuk verpakt en een leuk handgeschreven kaartje!

Mooie verpakking en een kaartje erbij met een leuke tekst erop Top!

Bij Ballegooyen doen ze net dat kleine beetje extra. Een persoonlijk handgeschreven kaartje bij je bestelling krijgen is zo leuk! Bestelling was mooi verpakt en razendsnel in huis. Ook toen ik op hun instagram ( aanrader om te volgen) een tip gaf mbt van hoe de maar valt werd dat direct opgepakt met een hartelijke reactie en vermeld op de website bij het betreffende kledingstuk. Hoe gewaardeerd kun je je voelen als klant? Ik ga zeker weer bij hen bestellen

Snel bezorgd!! Top!!

besteld en volgende dag binnen. Top!!

Cadeautje

Normaal schrijf ik geen reviews omdat je dan bezig blijft, maar in dit geval wil ik graag melden dan Ballegooyen Modes net wat extra doet. Je bestelling wordt in een mooi doosje verpakt met een persoonlijk kaartje erbij. Dat geeft de bestelling net wat extra’s. Chapeau.

Cadeautje!

Duidelijke website, snelle levering en wat een cadeautje om uit te pakken! Persoonlijk kaartje erbij, rolletje pepermunt, lekker geurtje.. Echt een feestje om uit te pakken!

Prima alles was zeer goed verzorgd!

Prima verzorgd! Een aanrader!

Heel goed bedrijf. Zeer snelle en accurate levering. Aardige mensen.

Heel goed bedrijf. Zeer snelle en accurate levering. Aardige mensen.

Goed bedrijf!

Duidelijke website, snelle levering, leuk kaartje met een tekst erop bijgesloten, snel weer geld terug. Helaas was de jurk die ik besteld had niet geschikt voor mij dus terug gestuurd. Meteen toen zij de jurk retour hadden ontvangen kreeg ik mijn geld geretourneerd.

super

voor de eerste keer via de webshop besteld om 16.00 uur 2 shirts besteld en de andere dag in huis!

Super service

Onwijs mooi shirt in een gaaf doosje thuis gestuurd. Leuke berichtje en snoepjes. Snelheid mag wellicht iets sneller.

Een feestje om je pakket te ontvangen

Snelle bezorging en leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje.

Snel en vriendelijke verwerking.

Netjes

Bestelling heel netjes verpakt ontvangen en heel persoonlijk. Heel prettig online winkelen op deze manier.

Mooie collecties en fijn personeel!

Mooie collecties en fijn personeel!

Het jurkje was in de aanbieding voor de helft. Ik had het net voor het weekend besteld en het werd na het weekend bezorgd. Een mooie doos met daarin het jurkje netjes ingepakt en een heel leuk persoonlijk handgeschreven kaartje en een rol pepermuntjes erbij. Erg lief en attent!

Persoonlijk

Mijn bestelling was heel snel binnen en écht keurig ingepakt en er zat ook nog eens een persoonlijk kaartje bij. Dát laatste vond ik écht zo leuk!

Uitstekende persoonlijke service

Pakketje kwam mooi op tijd met een persoonlijk briefje erbij. Product was netjes ingepakt.

Super snelle verzending

Heb gebeld naar De winkel super vriendelijk personeel Jas was op voorradig was helaas net voor weekend Andes was de de jas volgende dag al in huis geweest

Prima en vlotte levering!

Leuk, dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij de verzending was.

Super !

Voor mij de eerste bestelling maar hele snelle levering, verpakt als een cadeautje en ook nog een persoonlijk kaartje erbij !!!

Snelle levering! Kledingstuk in prima staat. Werd geleverd met een leuk kaartje erbij :).

Snelle en correcte levering. Ik had een riem besteld in de sale en die werd de volgende ochtend al bezorgd. Heel zorgvuldig verpakt en met een persoonlijke boodschap erbij. Ik heb ook nog telefonisch contact gehad over een product en hierbij kreeg ik een medewerkster aan de lijn, die mij vriendelijk te woord stond.

Molenkade 25

4271 AE Dussen