Gezellig winkelen

Behulpzaam personeel en niet opdringerig en ben je klaar dan een heerlijk kopje koffie.

Prima en voor herhaling vatbaar.

Goede website, snelle afhandeling en bezorging vergezeld van een persoonlijke bericht en klein cadeau. Heel attent! Na deze goede ervaring zal ik deze webwinkel blijven volgen en met een gerust gevoel opnieuw bestellen.

Op tijd geleverd Leuk verpakt

Vriendelijk hulpvaardig niet opdringerig.

Er wordt geluisterd naar wat je wel of niet wilt. Zoeken mee. Vriendelijk.

Duidelijk en supersnelle bezorging.

Komen al jaren in de winkel. Excelente zaak. Groot assortiment. Prima bediening. Dit is de eerste keer dat we iets uit de webshop hebben besteld.

Voor de eerste keer heb ik bij Ballegooyen Modes besteld en ben erg positief! Het begon al met telefonisch contact. Ik had van een T-shirt 2 stuks besteld (i.p.v. 1, wat eigenlijk de bedoeling was). De bestelling was al geplaatst en ik dacht, ik retourneer t.z.t. wel 1 T-shirt (ondanks retourkosten). Geen probleem. Werd ik vrijwel direct na de plaatsing gebeld door Ballegooyen. De telefoniste wilde even checken of het klopte dat ik 2 stuks van hetzelfde T-shirt wilde bestellen. Zo niet, dan kon het aantal nog aangepast worden om evt. retourkosten te besparen. Dat noem ik nu klantenservice, want Ballegooyen was immers niet verplicht mij te bellen. Super! Alle bestelde artikelen heb ik snel en keurig verpakt ontvangen. En het was extra leuk dat er een attentie (armband) en een handgeschreven kaartje bij zaten! Echt een verrassing! Dank jullie wel! En ik ben uiteraard erg blij met de kleding! Groeten, Annet

helemaal geweldig

In deze onzekere tijd niet naar de winkel kunnen gaan maar online besteld,toen het pakje kwam was het al een feest,de jurk was heel mooi ingepakt met een verschrikkelijk lief kaartje erbij en een kleine attentie in de vorm van een leuke armband, ik ben heel erg blij met mijn jurk.

Je bestelling ontvangen je als een kadootje.

Zocht een broek die ik hier vond, nog nooit wat besteld hier. Met zorg verpakt en ontvangen als een kadootje!!! Top met een persoonlijk kaartje erbij daar wordt je blij van.

Top geholpen

Veel gepast was geen moeite om mij op ideeen te brengen.TOP

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Verkoopsters doen hun best voor je om je keuze zo goed mogelijk perfect te maken. Ze houden ook rekening met je figuur bij hun advies.

Netjes geleverd in stevige platte doos. En armband als extraatje erbij. Ja zaak om vaker te bestellen.

Het pakket werd netjes in een platte doos geleverd. Met daarbij een geschreven bedankje voor de bestelling.

Zoals online afgebeeld was ook de werkelijkheid. Geweldig mooi.

De eerste keer online besteld en was meteen goed.

Gezellige zaak en goed advies

We worden altijd vlot en goed geholpen en de veranderingen zijn de volgende week klaar. Dus een goed smoesje om nog 'ns te gaan snuffelen.

Alles naar tevredenheid

Snelle levering, persoonlijk met kaartje er bij en erg tevreden over product.

Nette en vlotte bezorging

Nette en vlotte bezorging. Leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling. Voor herhaling vatbaar.

Goed en snel

Kwam heel snel, was mooi verpakt.

bestelling keurig geleverd.

tevreden klant.

Snelle afhandeling!!!

Ik ben tevreden over heel de lijn

super zaak nog nooit teleurgesteld

altijd fijn advies gekregen nog nooit spijt gehad van m.n aankopen

prima shoppen met een kop koffie toe!

Een afspraak gemaakt en zeer goed geslaagd. Ook een broek gepast die ik uiteindelijk niet heb gekocht. Met Pasen spijt van dus toch online besteld. Nu krijg ik al 2x een mail van Post NL dat het maar niet lukt om af te leveren ivm de drukte.... Het afleveradres Post NL agentschap is nu aangepast en mijn huisadres geworden..... Benieuwd hoe dit afloopt; kan nu nog wel 3 werkdagen duren voor het bezorgd wordt. Track&Trace geeft ook weinig opheldering helaas. Ik wacht af :) Gewoon naar de winkel, zie dat ze morgen weer open gaan!!!

Keurig verpakt

Wat was het een verzorgd verpakt en in een mooie doos! En een super leuk kaartje met een persoonlijk bericht erbij! Dank jullie wel, heel erg leuk om in deze nare tijd zoiets te ontvangen!

Hele fijne winkel!

Aardig en deskundig personeel. Goede collectie.

Snelle levering en omruiling mogelijk

Hele fijne ervaring

Heel goed gegaan voldoet heel erg aan mn verwachting

Molenkade 25

4271 AE Dussen