Pluspunten
Erg goede klantenservice; bij vragen of problemen reageren ze snel, vriendelijk en doeltreffend. Ze denken mee en bieden steeds een oplossing, ook al lag de oorsprong van het probleem bij de klant en niet bij hun diensten. Er is bijna geen downtime, en updates of onderhoudswerken worden tijdig aangekondigd.
Bedankt voor deze beoordeling!
Pluspunten
Snelle response, heel goede support, altijd in orde. Nog nooit problemen gehad.
VerbeterpuntenLaatste jaren wat opgeslagen van prijs. Klantenpaneel en website zijn soms traag en werken niet intuïtief. Settings zitten enorm verspreid, soms in klantenpaneel, soms niet werkend in klantenpaneel soms via cPanel...
Bedankt voor uw beoordeling. Hiervan zijn we inderdaad op de hoogte. Er word hard aangewerkt om alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.
Pluspunten
Zoals altijd: heel tevreden, vooral over de prima support!
Fijn om te horen!
Pluspunten
- Snelle webhost - IonCube support! - Steeds nieuwste PHP/MySQL versie (altijd up-to-date) - Overzichtelijk klantenpaneel - Eenvoudig en supersnel bestellen
Verbeterpunten- Stabielere servers, server heeft soms hoge load
Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Al jaren klant, heel snelle service en helpdesk
Pluspunten
Goedkoop en toch goede service (eenvoudig genoeg, snel genoeg, goed genoeg) ;-)
VerbeterpuntenVerschillende facturen (voor meerdere domeinnamen) bundelen maakt het voor beide partijen eenvoudiger. Dit vereist misschien wel in één jaar een aangepaste factuur omdat die dan niet over een volledig jaar zou gaan, maar daarna lopen alle facturen van eenzelfde klant synchroon... Ook de informatie op de factuur is nu soms nogal cryptisch, maar als je alles op één factuur op een rijtje zet, lost dat zichzelf op...
Pluspunten
Het zijn vooral de snelle verwerking van een aanvraag en de kosten die meevallen.
VerbeterpuntenAf en toe onduidelijke communicatie (misschien door een gebrek aan kennis aan mijn kant).
Pluspunten
snel en duidelijk antwoord. zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Zie onze beoordeling!
Pluspunten
Ondertussen al mijn 13de website bij Mediawax. Ik ben zeer tevreden, vooral over de support. Kristof en Danny helpen je écht wanneer je hulp nodig hebt of als je met een vraag zit. Een klant is voor hen geen nummer. Een absolute aanrader!
Pluspunten
Snelle service, nog geen problemen ondervonden, goede support
Pluspunten
Eens de hosting loopt, blijft alles vlotjes verder verlopen. Steeds vriendelijke reactie met veel geduld.
VerbeterpuntenTelefonisch bereikbaar zijn. Ik heb op dit moment een probleempje met de opstart van een hosting en er is naar mijn mening al te veel tijd verloren gegaan omdat de communicatie steeds via het ticket moet verlopen. Een telefoontje had voor mij al veel duidelijkheid kunnen brengen. Nu wacht ik na 24 uur nog steeds op een reactie.
Pluspunten
Ik heb zo'n 20 websites draaien op Mediawax. Het bedrijf en support zien groeien doorheen enkele jaren. Zeer prijsgunstig, gemakkelijk nieuwe domeinnamen en hostingpakketten aan te kopen. CMS mogelijkheden. Support antwoord: soms na 10 min al, max een dag (al merk ik de laatste maanden dat er steeds sneller gereageerd wordt). Doe zo verder!
VerbeterpuntenAf en toe eens een netwerkprobleem waarbij website offline is, maar dat is eigen aan netwerken en heeft niet rechtstreeks te maken met dit bedrijf. De snelheid waarmee bugs of offline servers opgelost worden is binnen de paar uur. Support enkel te bereiken via mail (maar daar wordt doorgaans wel snel op gereageerd). Bereikbaar zijn via telefoon had nog net iets comfortabeler geweest. Maar deze kleine verbeterpunten zijn maar kleine puntjes in verhouding met de prima service en support die Mediawax biedt.
Pluspunten
Erg goeie service: zeer snelle support. Heel scherpe prijzen. Goeie doe-het-zelf tools.
VerbeterpuntenEen paar kleine verbeterpunten op de website & in de documentatie, maar enkel details.
Pluspunten
Zeer behulpzaam en vakkundig, geweldige service
1e Linie-Regimentstraat 4
8710 Ooigem
Mediawax is een full service webhostingbedrijf. Je kan volledig zelf uw website maken via onze website maker. We bieden al een webhostingpakket inclusief website bouwer aan voor 58,08 euro inclusief BTW. Hier heb je nog een gratis .be of .nl domeinnaam bij. Vragen of opmerkingen kan via: [email protected]