Pluspunten
* Altijd een snel antwoord. * Degelijke uitleg bij problemen.
Verbeterpunten* Op het klantenpaneel is het soms zoeken naar de juiste weg voor de oplossing van een probleem.
Pluspunten
Zeer vlot bereikbare supportdienst. Absolute bereidheid om de klant snel en goed te helpen.
VerbeterpuntenMisschien de duidelijkheid van de website. Maar dat is slechts een klein puntje.
Pluspunten
Uiterst tevreden over alles
VerbeterpuntenHet enige probleem waarmee ik blijf zitten en niet opgelost geraakt, is dat de geëxporteerde mails uit pst-bestand van de postvakken 'verzonden' en 'drafts' niet meer kan importeren, na het overzetten van Telenet naar Mediawax... Oplossing ?
alles ok.goede ondersteuning
Beste Ronny, Wij geven zeker support tijdens het weekend. Enkel werkt de adminstratie niet tijdens het weekend en kunnen wij niet zien of uw betaling reeds gedaan is of niet. Als u uw order onmiddelijk online wilt hebben moet je een online betaling uitvoeren (bancontact, paypal, ... ) Betalling via overschrijving duuurt tot 10 werkdagen.
meer eigen controle over spam
Pluspunten
Alles is vlekkeloos verlopen
Pluspunten
Prijs kwaliteit
Pluspunten
eenvoudige no nonsense interface probleemloos uploaden snel online upgraden en downgrading om tijdelijke stijging van gebruik op te vangen met een groter downloadvolume.
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
snelle reactie bij het maken van een ticket voorgestelde oplossingen zijn steeds accuraat zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding
Verbeterpuntenvia webbrowser safari niet mogelijk om bijlage op te sturen tijdens het maken van een ticket
Pluspunten
Kristof is correct en reageert meestal vrij snel op een e-mail.
Pluspunten
Mediawax is als budgethoster een echte aanrader: véél kwaliteit dus voor weinig geld. Hoewel de helpdesk niet telefonisch bereikbaar is, worden vragen en problemen héél snel beantwoord. De support gaat verder dan de eigen infrastructuur, vaak helpt men ook bij het zoeken naar oplossingen voor specifieke software/CMS-problemen. Bedankt Kristof én Danny !
VerbeterpuntenEventueel tegen betaling telefonische support aanbieden
Pluspunten
Ze staan steeds paraat, je krijgt meteen reactie bij vragen en staan ook open voor toelichtingen of hulp. Goede service en betaalbare prijzen
Klantenpaneel linkt niet correct door naar DirectAdmin
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle service en hulp.
VerbeterpuntenSoms onduidelijkheid bij prijzen of incl. of excl. btw waardoor prijzen van website naar betaalmodule niet overeenkomen.
Pluspunten
Heel snelle communicatie en direct online!
Pluspunten
Heel snelle correcte service!
1e Linie-Regimentstraat 4
8710 Ooigem
Mediawax is een full service webhostingbedrijf. Je kan volledig zelf uw website maken via onze website maker. We bieden al een webhostingpakket inclusief website bouwer aan voor 58,08 euro inclusief BTW. Hier heb je nog een gratis .be of .nl domeinnaam bij. Vragen of opmerkingen kan via: [email protected]