Pluspunten
Heel hartelijke dank voor de geweldige hulp !
Pluspunten
Geweldige service opvolging, correcte prijs en redelijk eenvoudig bedienings klantenpaneel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik kon alweer een beroep doen op een zeer snelle service bij Mediawax. Binnen de kortste keren, stond mijn nieuwe domeinnaam en website online.
VerbeterpuntenIk kan er geen bedenken. Doe zo verder.
Pluspunten
* snel * betrouwbaar * behulpzaam *zeer goede prijs
Pluspunten
Prijs, snelheid, aanbod.
VerbeterpuntenCommunicatie is zwak punt. Via mailtjes moet je zien wat er gebeurd. Vb. overgaan van sera naar alsta server. Moeilijk voor mensen die niet - of nog niet - ervaren zijn op dit vlak. Ook het klantenpaneel helpt hier niet veel bij als je geen ervaring hebt.
Pluspunten
Recentelijk overgeschakeld van provider naar Mediawax, en nog geen moment beklaagd. Zelfs op soms moeilijke uren, toch nog de nodige support krijgen bij enkele problemen. Prima service & kwaliteit !
Pluspunten
Topservice en men staat altijd klaar om je te helpen als je vragen hebt.
Pluspunten
snelle en goede service! nog geen problemen ondervonden met down-time
Verbeterpuntendoe zo verder
Pluspunten
Prachtige, snelle en vriendelijke service ! Een aanrader !
Pluspunten
erg tevreden, prima & snelle service!
Pluspunten
Snelle service. Makkelijk klantenpaneel. Topper!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Als sinds jaren maken wij gebruik van de diensten en zijn zeer tevreden.
Pluspunten
Bijzonder heldere hulp gehad bij overgang van mijn vroegere host naar Mediawax en dit voor een meer dan concurrentiële prijs!
Pluspunten
Prima support
VerbeterpuntenVoorlopig geen
Vind het niet kunnen dat ik na een domein bij jullie te kopen overdonderd word met spam mail , allemaal indiers die een site willen bouwen terwijl ik dat nooit gevraagd heb
1e Linie-Regimentstraat 4
8710 Ooigem
Mediawax is een full service webhostingbedrijf. Je kan volledig zelf uw website maken via onze website maker. We bieden al een webhostingpakket inclusief website bouwer aan voor 58,08 euro inclusief BTW. Hier heb je nog een gratis .be of .nl domeinnaam bij. Vragen of opmerkingen kan via: [email protected]