Laden reviews...
91 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral snelle levering, nette verpakking en vriendelijke service. Het bestelproces verloopt vlot en betrouwbaar, met duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht. Retourneren verloopt probleemloos en is vaak gratis, wat de klanttevredenheid vergroot. De reacties benadrukken goede prijs-kwaliteit en consistente kwaliteit.
Bestelling zeer snel verzonden en netjes verpakt. Nog een leuk kaartje in de doos voor een persoonlijke touch.
19 August 2025
Jules
Helmond
Erg leuk dat jullie er nog een kaartje aan toe hadden gevoegd. De bestelling is helemaal prima en hangt al in keurig op de hanger in de kast.
13 August 2025
Ilse
Almelo
Ik heb het pakket binnen een paar dagen na bestelling ontvangen. Met een leuk handgeschreven briefje erbij. Het was heel gemakkelijk om te bestellen.
12 August 2025
FB
Amsterdam
Hartstikke leuk hoe de bestelling verpakt was met handgeschreven kaartje. Keurig, een echte verrassing.
11 August 2025
Jolanda
Neeritter
Snelle levering, makkelijk te bestellen en mooi verpakt met een persoonlijke boodschap.
10 August 2025
Erika
Egmond aan zee
Mooie blouse van Maison Hotel. Erg blij mee
10 August 2025
Chris
Zoetermeer
bestelling via computer. mooi verpakt toegekomen. perfekt !
8 August 2025
Dirk
Zoersel
Fijne service.
8 August 2025
Thijs
Leveroy
Mijn bestelling snel en correct geleverd. De persoonlijke kaart was voor mij de aangename verrassing.
5 August 2025
Robert
Reutum
Mooie broek snelle levering goede fijne communicatie
1 August 2025
Louise
Leusden
Top werd gebeld dat het artikel niet voorradig was en zou dan later worden opgestuurd en dat is netjes gedaan
1 August 2025
Rob
Hgz
Mijn bestelling was snel bezorgd en was ook nog persoonlijk ingepakt. Heel erg leuk.
Koen
Eindhoven
Pakket heel vlot ontvangen, ingepakt als cadeautje met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Leuk!
Saskia
Temse
Had een jurk besteld had hem snel in huis Was helaas niet de juiste maat en zat me niet zo mooi als ik gehoopt had en dus weer terug gestuurd Retour geld ook snel terug Kortom Super netjes
Saskia
Breda
Betaling ging niet goed gebeld en samen dit probleem opgelost.Top en snelle levering .Mvg Ron
14 July 2025
Hilvarenbeek
23 March 2025
Geoffrey
Breda
Fijne winkel met goede merken en een top service
17 March 2025
Joan
Broechem
De bestelling op zich ging heel vlot. Ook handig dat je pas hoeft te betalen na ontvangst. Ik hoop alleen dat de retour nu ook even vlot verloopt. De verzendkosten zijn wel op eigen kosten en vrij duur nl. €18,10
3 March 2025
Petra
Brugge (Sint Michiels)
Correcte levering en super snel
10 February 2025
Viviane
Blankenberge
Mooie jas; netjes verpakt en snelle levering
7 February 2025
Corien
Amersfoort
Op internet zocht ik naar kleding en toen kwam ik op de site van VT Mode in Weert terecht met allemaal mooie kleding. Ik heb toen een prachtig overshirt van Vanguard besteld. Het shirt werd snel geleverd zonder verzendkosten en was keurig verpakt. Helaas was het overshirt te groot voor mij en daarom heb ik het terug moeten sturen wat overig ook gratis was. Een paar dagen later stond het bedrag alweer op mijn rekening. Werkelijk een geweldig bedrijf. Daarom geef ik VT Mode in het algemeen maar vooral voor klantvriendelijkheid en service een dikke 10 !!!!!!!
5 February 2025
André
Spanbroek
Het pakket kwam snel, het was mooi ingepakt met een handgeschreven note, heel attent.
5 February 2025
Frédéric
Amsterdam
Snelle levering en netjes verpakt
4 February 2025
Miriam
Nieuwegein
Supersnel en persoonlijk :-)
2 February 2025
Walter
Delft
Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2.
We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”.
Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd!
VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer!
Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.
Muntpromenade 12
6001 EH Weert