Pluspunten

Hele vlotte levering. Leuk ingepakt, handgeschreven kaartje erbij. Alsof ik een cadeautje kreeg! Retourneren ging ook makkelijk. Heel tevreden!

Pluspunten

Snelle en accurate levering en bij telefonisch contact de uiterst vriendelijke wijze van te woord standing

Pluspunten

Zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling!!

Pluspunten

Wat een leuke verpakking! Je houdt er een leuke tas aan over. Alles zag er heel verzorgd uit, smaakvol ingepakt en zelfs met een persoonlijk kaartje erbij. En inderdaad: 's middags besteld, volgende ochtend afgeleverd.

Pluspunten

Snelle service, leuk ingepakt. Echt en kadootje om te ontvangen!

nvt

Pluspunten

Snelle levering, erg leuke verpakking met persoonlijke groet op een ansichtkaart van een medewerker.

geen

Pluspunten

Supersnelle levering en ook nog eens heel mooi verpakt!

Pluspunten

Het is een feestje om het pakketje binnen te krijgen en uit te pakken. Wat een andacht wordt hieraan besteed.

Pluspunten

Super netjes ingepakt van de jas. Zo mooi had ik nog nooit iets van kleding geleverd gekregen.

Pluspunten

Ondanks dat mijn aankoop bij jullie van mijn eigen rekening af ging, voelde het echt als een cadeautje toen ik de doos open deed!! Mijn aankoop bij jullie was mooi ingepakt en er zat zelfs een leuk geschreven kaartje bij, echt leuk.

Zo door gaan!!

Pluspunten

Snelle levering en idd wat iedereen al heeft gezegt, je pakketje word ingepakt als een kado met een persoonlijke kaart, hier ga ik vaker wat bestellen, ga zo door

Pluspunten

Snelle levering, lief kaartje

Pluspunten

Snelle levering en netjes ingepakt.

Pluspunten

Perfecte en snelle levering!

Pluspunten

Ik was niet bekend met VT Mode en kwam via internet op hun site na een gerichte zoektocht naar een kledingstuk. Zij bleken het nog op voorraad te hebben tegen een juiste prijs. Verzending en op de hoogte houden was duidelijk en volledig. Niets op aan te merken. Ook de retour van een van de bestelde items ging vlot, waarna creditering ook heel snel afgehandeld werd. Niets dan lof.

Geen tot dus ver

Pluspunten

De service (ook telefonisch) was zeer klantvriendelijk. En erg leuk om een mooi ingepakt pakketje te ontvangen met een handgeschreven kaartje.

Pluspunten

Prima service. ...!!!! Heb een jurkje dubbel besteld van Yaya ik werd een kwartier later opgebeld door de klantenservice en werd mij gevraagd of dat de bedoeling was dat was het niet kreeg het geld al de volgende dag terug op de rekening geboekt ...Het jurkje wat ik heb ontvangen was netjes gevouwen en verpakt als cadeau......

Pluspunten

Snelle levering met een leuk kaartje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke site. Snelle levering

Nog meer assortiment

Pluspunten

Snel levering van bestelde artikelen. Keurig verpakt met persoonlijke boodschap. Goed contact als bestelling vertraagd is door leverancier.

Geen.

Pluspunten

Pakket was netjes en leuk ingepakt. En een persoonlijke boodschap erbij. Heel leuk ga zo door!!

Pluspunten

Leuke mode

Gebruiksgemak website op mobiele telefoon. Vrij kleine foto's.

Pluspunten

Super service, prachtig ingepakt pakje met een persoonlijke kaart erbij. Top!!

Geen tips! Ga zo door...

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie In goede staat ontvangen Leuke verpakt en leuke kaart!

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.