Pluspunten

snelle levering, super leuke verpakking = achteraf ook nog bruikbaar , lief kaartje bij bestelling, makkelijk retour formulier, geen gedoe met internet / uitprinten, geen verzend -en retour kosten Helemaal TOP !

Pluspunten

supersnelle levering, snelle terugbetaling. Vriendelijke contact

Pluspunten

Prima service, met nog een aardig hand geschreven kaartje van een leuk meisje :D

Pluspunten

Product werd leuk verpakt in een herbruikbare tas. Product was keurig ingepakt in cadeaupapier.

Pluspunten

Cadeaupapier spontaan bijgeleverd Lief kaartje met een boodschap betreffende het bestelde product Prima op tijd

Pluspunten

Leuke verzendings methode in de tas, lief briefje bij de verzending.

Heb ik niet

Pluspunten

Leuke verpakking, persoonlijke service Snelle bediening en heel transparant.

Pluspunten

Verrassing: artikelen zijn ingepakt als een kado, tof ! Duurzame verpakking waar de artikelen in zitten die erna gebruikt kan worden als tas: origineel en heel handig!

Pluspunten

Erg leuke verpakking en persoonlijk kaartje. Dit maakt het verschil! Alleen maar lof!

Pluspunten

Erg overzichtelijke webshop Persoonlijk geschreven bedanktkaart (erg leuk) Snelle levering Artikel was mooi en goed verpakt

Pluspunten

Geen verzendkosten voor mijn levering van 59,95 euro. Het gekochte vestje was met zorg ingepakt in cadeauverpakking en tevens in een handige tas. Snelle levering en een goede en duidelijke communicatie.

Ik ben nergens tegenaan gelopen, dat verbeterd zou moeten worden.

Pluspunten

Zeer goede service, top personeel

Nvt

Pluspunten

Heel leuk hoe ik mijn pakketje ontvangen heb. Leuk kaartje , werd er heel vrolijk van. Goede service! Top top top

Geen!

Pluspunten

super mooi verpakt!!

Pluspunten

Prettig telefonisch contact, snelle levering en prachtig verpakt! Cadeautje om te ontvangen. Kortom, top service! Bedankt!

Pluspunten

Superleuk verpakt en leuk met een persoonlijk kaartje. Zelfs de 'postzak' ziet er mooi uit!

Pluspunten

Snelle levering, prima verzorgd

Pluspunten

Super service en verpakking en levertijd

Pluspunten

handgeschreven kaartje als blijk van waardering was top

Pluspunten

Snelle verzending en het artikel was als een cadeautje ingepakt en verzonden in een handige tas met klittenband.Ook een persoonlijk geschreven kaartje er bij is altijd leuk! Dit alles bij elkaar zou een voorbeeld moeten zijn voor vele andere webshops! Ook geen retourskosten hoeven betalen! Zeker de verpakking was erg handig door het stevige klittenband; geen gedoe met een schaar of dergelijke om de verpakking open te krijgen! Mijn complimenten voor deze webshop!! Zal er zeker nog vaker iets bestellen!! TOP!!

Pluspunten

Super leuk om een handgeschreven kaartje te ontvangen bij je bestelling! :)

Pluspunten

snelle en correcte levering

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.