Pluspunten

snelle levering, goed product, persoonlijke touch

nvt

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Contact opnemen uit zichzelf omdat men het vreemd vond dat ik twee dezelfde producten had besteld vond ik getuigen van professionaliteit en betrokkenheid. Indien dit namelijk het geval zou zijn zou men tot een passende oplossing komen. Super klantvriendelijk!

Geen, alles verliep vlot en overzichtelijk

Pluspunten

Snel en goed geregeld. Leuke verpakking :)

Pluspunten

Snelle levering + leuke verpakking.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Persoonlijke attentie en een ingepakt bestelling. Dit was een leuke verrassing bij het openen van de verpakking. Een kaartje met een leuke tekst en een leuk ingepakte bestelling. Super leuk!

Pluspunten

Nette en snelle service. Super netjes ingepakt en verstuurd. Ga zo door!!

Pluspunten

Persoonlijk. Leuk ingepakt met attent kaartje erbij. Totaal anders dan bij de grote internetwinkels!

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijk verpakt! Top!

Pluspunten

Snel en accuraat

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

ze zijn heel klant gericht, vooral met het geschreven kaartje om de koper veel draag plezier te wensen met de aankoop.

Geen min punten

Pluspunten

Snel verzonden en netjes ingepakt, als een echt cadeautje. Er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij. Wat een service!

Vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Supersnelle en goede service!

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Schnell, freundlich und zuverlässlich

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

prima geen opmerkingen

geen

Pluspunten

Snelle levering, mooie site, geschreven kaartje bij de bestelling, antwoordnummer voor retourerneren.

Geen voor mij

Pluspunten

Schoenen snel en correct geleverd. Er zat zelfs cadeaupapier omheen en een handgeschreven kaart met een bedankje voor de aankoop. Nu had ik schoenen gekozen die in het echt wat minder leuk waren, dus toch terug gestuurd. Kostte mij wel moeite om dat te doen, want ze hadden er zoveel werk van gemaakt, dat ik het eigenlijk zelfs een beetje ***lig vond :) Pakketje aangeboden bij het postkantoor en de dag daarna direct een bevstiging dat het was binnen gekomen. Ik vind VT een aanrader!

Schoenendoos werd geleverd in een soort plasticzak, en deze was beschadigd bij het uitpakken. Weet trouwens niet of ik met die verpakking mocht retourneren, maar heb zelf een doos ergens vandaan getoverd.

Pluspunten

keurig afhandeling van versturen en informeren van bestelling.

op dit moment geen, wellicht bij een nieuwe bestelling :)

Pluspunten

Leuk verpakt en persoonlijk kaartje

Pluspunten

Goed overzicht Snelle levering

Pluspunten

Geven een erg leuke persoonlijke service aan hun producten

Muntpromenade 12

6001 EH Weert

Over VT Mode

Vanaf 1970 is VT Mode een begrip in Weert. Toosje en Bert van Lierop verkochten de eerste bekende jeanslabels. Nu staan Dennis, Tommy, Lilian en Eric aan het roer en telt de VT Mode winkel een oppervlakte van 750m2. We hebben een ruime collectie dameskleding, herenmode en schoenen, in een mix van meer dan 50 merken. VT Mode heeft een passende slogan waarin iedereen zich kan vinden: “just de perfect mix of cool brands”. Continu vernieuwen en innoveren maakt het een avontuur om ook eens binnen te stappen bij onze fysieke kledingwinkel in Weert. De service, het advies en vooral de gezelligheid staat bij VT Mode op een belangrijke plek. Deze service wordt natuurlijk ook in de webshop op een fijne manier nagestreefd! VT Mode is ontstaan uit een echte passie voor mode. En dat zie je terug! Voor elk moment bieden we de mooiste dames- en herenkleding. Van feestelijke jurken voor dames tot stoere jeans voor heren. En dat ook nog eens van bekende merken zoals G-Star Raw, Scotch & Soda, PME Legend, Geisha, Fabienne Chapot, Yaya en meer! Daarnaast hebben we ook een uitgebreide collectie schoenen.