Laden reviews...
162 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en duidelijke communicatie. Veel reacties benadrukken goede prijzen en betrouwbare bezorging. Over het algemeen werd de winkelervaring als vlot en betrouwbaar beschreven, met af en toe problemen bij retourneren. De klantenservice werd als vriendelijk en behulpzaam genoemd.
Snel de juiste schoenen voor mooie prijs
22 June 2026
Irma
Oldenzaal
Zoon is super blij met zijn asics. Prima communicatie en hele snelle bezorging. Top!
14 June 2026
Niets ontvangen
12 June 2026
Kimberly
Ninove
Heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen ivm met pakket die niet geleverd is.
9 June 2026
adao
Amsterdam
Frederic
Bruxelles
Alles heel goed geregeld goede service vriendelijke mensen
Ed
Nijkerk
Met de pinksterdagen ertussen , toch snelle levering
Hanneke
Zwanenburg
Product goed aangegeven op internet Besteld Snel geleverd Goede communicatie via mail
26 May 2026
Berrit
Meerle
25 May 2026
Hek
Hele leuke schoenen voor een leuke prijs. De verzending duurde wat langer dan verwacht.
24 May 2026
Marja
Westland
Snelle verzending, duidelijke communicatie en goede prijs voor het gekochte product
20 May 2026
Laura
Havelte
Meerdere keren contact gehad omdat ik het pakket niet ontvangen heb. Omdat DHL zegt dat het pakket goed geleverd moet zijn (wat dus niet is gebeurt) doen hun er niets mee. Geen compensatie, niets! Ik ben dus al het geld kwijt waaraan ik niets kan doen. Waardeloos
20 May 2026
Wendy
Vught
Mooie sneakers gekocht tegen een goede prijs
15 May 2026
Do
Zwolle
Witte air maxen besteld deze waren al vuil bij aflevering
15 May 2026
Ken
Willebroek
Beetje huiverig door een aantal slechte reviews om hier te bestellen, maar ik heb een goede ervaring. Geen twijfel of het echte Nike schoenen zijn. Het was snel verzonden en de prijs was echt goed.
11 May 2026
Joan
Oss
Bestellen en heel netjes geleverd, helemaal happy
10 May 2026
Ria
Langenboom
Helaas kreeg ik een verkeerde bestelling. Na mail contact mocht ik ze kosteloos terugsturen en zodra de schoenen bij de winkel binnen was zou ik andere opgestuurd krijgen. Ik werd steeds op de hoogte gehouden en kreeg een attentie omdat dit verkeerd was gegaan. Dit is allemaal binnen 1,5 week opgelost.
9 May 2026
Yasmin
Naarden
Snelle levering en veruit de beste prijs voor onze airforce schoenen.
9 May 2026
Jaap
Arnhem
De prijs van sportschoenen was behoorlijk lager dan andere websites. Zag er allemaal betrouwbaar uit en dat was het ook. Top.
5 May 2026
R
Tolkamer
Easy to order, fast delivery and perfect conditions.
2 May 2026
LuciaS
Haarlem
goeie service, verkeerde maat besteld is heel snel opgelost zonder te bellen of wat dan ook heb alleen voor retour kosten moeten betalen, netjes
2 May 2026
Arno
Rijswijk
Via een mail heb ik mijn bestelling willen annuleren en dat is helemaal gelukt. Ik mis wel in een mail een persoonlijke naam. Verder werd ik in de bestelling geleid naar een app, daar kreeg ik onduidelijke info over mijn bestelling. Maar klantenservice maakte dat weer goed.
29 April 2026
Chantal