Een absolute afrader: leugens en een onbereikbare klantenservice
Als je zin hebt in een flinke dosis stress, moet je vooral bij de Kicksshop bestellen. Mijn ervaring was werkelijk waardeloos. Zondag besteld en maandag werd mijn pakket al aangemeld bij de vervoerder, maar bleek daar in werkelijkheid nog helemaal niet te zijn aangekomen.
Toen ik hierover mailde, kreeg ik razendsnel een smoesje te horen: er zou een "sorteerfout" zijn bij de pakketdienst. Bijzonder knap, aangezien het pakket daar nog niet eens fysiek was ontvangen! In plaats van een eerlijke uitleg, werd ik direct afgescheept met een kortingscode voor een volgende bestelling. Alsof ik hier ooit nog een tweede keer ga bestellen...
Daarna werd het nog erger: op mijn volgende twee e-mails werd simpelweg niet meer gereageerd. Probeer je ze te bellen? Dan word je via een bandje doodleuk weer doorverwezen naar de mail die ze toch niet beantwoorden. De communicatie is werkelijk beneden alle peil.
Uiteindelijk zijn de schoenen wel binnengekomen, maar veel later dan gepland en zonder enig fatsoenlijk bericht over de werkelijke vertraging. Waarom is het zo moeilijk om gewoon een eerlijk mailtje te sturen? Voor mij was dit eens maar nooit weer. Bespaar jezelf de irritatie en koop je sneakers ergens anders.