Nette en snelle service met goede aanbieding van keigaaf merken.

Mooie aanbieding van de sneakers die ik wilde. Snelle en nette levering.

kan niet beter !

Kende de firma niet, wou Stan Smith sneakers, op deze site gevonden en gekocht

Positief

Snelle l vering. Fijne sneakers. Blij mee..

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik vind het goede kwaliteit schoenen zitten lekker en waren er snel had ze zondag besteld en had ze maandag avond in huis

Fijne ervaring

Super snel verzonden!!

Slecht geholpen

Pakket niet geleverd op 26-5 DPD zegt het van wel, wij waren niet thuis Niets getekend Ma as r voor jullie eens reageren gaat te veel tijd overeen Eindelijk na ruim 1.5 week formuler ingevuld Tot de dag van vandaag nog niets gehoord Zeer slechte service! Jammer bestellen, site enz top Ben benieuwd hoe lang dit nog duurt

Snelle levering en scherpe prijs

Ik laat niet zo snel reviews achter maar voelde nu wel de behoefte om dit te doen gezien de ook veel negatieve reviews die ik zag. Ik heb die ervaring namelijk helemaal niet. Ik kreeg binnen een uur na bestelling als een verzendbevestiging en de volgende ochtend had ik mijn bestelling in huis!

Goed!

Snel verzonden

Top, snel geleverd

Fijne schoenen snel geleverd

Snelle service Top

Prima service!

Alles verliep naar wens: de bestelling, betaling, bezorging!

Erg tevreden

Bestelling geplaatst, je word op de hoogte gehouden dat pakketje word verstuurd en dag later word pakket bezorgd.

Scrolling through a catalog of shoes is a bit overwhelming and feels a bit chaotic

Prices are decent, payment process is also find, but finding shoes is difficult, I would change sorting mechanism a bit better and not recommend flip flops around sneakers and boots

New Balance sneakers met korting

Snelle levering en super goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Perfecte Blundstone schoenen

We hebben voor mijn vrouw en mij ieder een paar Blundstone schoenen besteld. Perfecte pasvorm. Fijne schoenen die meteen goed zitten en fijn dragen.

Makkelijk bestellen en supersnelle levering

Na een zeer makkelijke bestelling tegen een zeer mooie prijs een bestelling welke ontzettend snel en goed verpakt is geleverd

Snel, goedkoper en voor mij dus een nieuwe website waar ik zeker terug kom

Snelle service, geweldige prijs en zeker een website waar ik in de toekomst met van ga shoppen!!

Zeer goede ervaring met aankoop sneakers

Een paar witte Air Force 1 gevonden bij de Kicksshop.nl voor een goede prijs. Goedkoper dan bij de meeste aanbieders. Het leveren gebeurde al de volgende werkdag. Goed verpakt en zonder schade aangekomen. Het retourneren van goederen gaat je inderdaad geld kosten bij de deze website. Maar aangezien ik wist wat ik nodig heb aan maat schoenen, is dit niet van toepassing.

Hele snelle bezorging

Hele snelle levering. En deze schoenen zocht ik al! Ik had wat slechte ervaringen gelezen, maar ook goede dus besloot het te proberen. En alles ging super! Vijf sterren :)

Slecht

Wacht nog steeds op m,n geld vanmiddag teruggezonden nike schoenen.

Verkeerde schoenen geleverd

Schoenen besteld, kregen we een ander merk, kleur en maat opgestuurd. We moeten nu wachten tot de andere partij de schoenen ook retour doet en dan pas wordt het naar ons opgestuurd. Hopelijk verloopt dit goed en kan ik de volgende revieuw positiever zijn. Update De goede schoenen zijn onvangen.

Super tevreden!

Mijn bestelde Adidas cap/pet is goed en snel toegekomen in een doosje. Daardoor was deze NIET Verkreukeld zoals bij vele anderen wel het geval is. Website is een aanrader.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

uitstekend

Scherpe prijs, vlotte verzending en goede klantenservice.