Na een error in de betaling alles netjes opgelost

Zeer goede service en vlotte levering

Goede en snelle levering

Gelukkig hadden ze hier de Nike sneackers die ik graag wilde in mijn maat. iDeal verbinding had storing, mail gestuurd naar de klantenservice en meteen opgelost. Schoenen zijn meteen verstuurd! Thanks Kicksshop! Helemaal blij...

bestelling niet ontvangen

en er wordt niks aan gedaan.. onderzoek en bekijk het maar ..

Goede klantenservice

Ik heb bij kickshop schoenen gekocht, helaas kreeg ik de verkeerde maat in de goede doos. De klantenservice heeft dit goed afgehandeld en ze hebben mij de goede maat gestuurd. Al met al goede service!

snel geleverd

De schoenen waren het goedkoopst bij kicksshop. Ik heb ze direct besteld en betaald. Achteraf de reviews pas gelezen. Ik dacht eigenlijk dat ik opgelicht zou worden na het lezen van al die reviews. De schoenen zijn keurig de volgende werkdag geleverd. De schoenen en de verpakking waren origineel en vertoonde geen gebruikerssporen. Retourneren schijnt duur te zijn maar als je precies weet welke schoenen en welke maat je wilt is het een prima webwinkel.

Mijn bestelde Dr Martens waren hier veruit het goedkoopst. Gelukkig wist ik zeker welke maat ik nodig had, want de reviews over retourneren zijn afschrikwekkend. De schoenen waren snel binnen, netjes verpakt en helemaal mooi.

Snelle levering, goede product!

Eerst verkeerde maat ontvangen. Moest retourkosten zelf betalen. Was een beetje jammer.

Ontzettend snelle levering, artikel helemaal prima en netjes verpakt! Heel blij mee!

Zo slecht

Ze hebben na dat ik schoenen heb terug gestuurd omdat de maat niet goed was nog verzend en retour kosten berekent maar dat was niet het ergste ik moest nog onnodig extra kosten betalen van € 6,50. Ze hadden mij een rekening gestuurd waar ik uitleg voor had gevraagd maar totaal niet willen begrijpen en helpen. Helaas hebben ze geen telefoonishe Klantenservice en daarvoor moest ik gaan mailen maar echt slechte reacties en geen begrip.

Trage reactie vanuit klantenservice

Helaas was het door mij bestelde product (slippers) beschadigd en vuil (lang in een winkel/ magazijn gehangen/ gelegen?). Tevens was het niet zorgvuldig genoeg verpakt voor verzending waardoor ook de schoenendoos beschadigd was. Ik kreeg wel netjes een retourlabel toegemaild. Dit echter pas na 2 dagen: omdat ik op vakantie ging en het snel wilde retourneren had ik echter zelf al een retourlabel betaald. Ik heb de slippers direct retour gestuurd en de ontvangst is door Kicksshop bevestigd. Echter heb ik nu, na 1 maand nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb ook al 2 weken niets meer via de mail vernomen.

De bestelling werd goed en snel geleverd. Het artikel was helaas te klein waardoor ik het retour moest sturen. Ik had online al verschillende reviews gelezen dat het retourneren een drama was en dat sommige geen geld terug hebben gekregen. Ik heb dus de klantenservice gemaild of ik het pakket zelf mocht terugsturen naar een adres omdat het normaal via een retour label van hun gaat. Dit mocht en volgens de track en trace hadden ze het de volgende dag al ontvangen. Ik heb toen geen bevestiging van hun ontvangen dus ik heb zelf maar een e-mail verstuurd met de vraag of ze het hebben ontvangen. Ik kreeg toen snel een reactie dat ze ermee bezig waren. 3 minuten later kreeg ik een creditnota van mijn retour en een dag later had ik mijn geld terug. Ondanks de vele slechte reviews is het bij mij gewoon netjes en goed gegaan. Niks op aan te merken!

Nog niet ontvangen

Ik ontving vandaag een uitnodiging om Kicksshop te beoordelen, maar ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Het zou dinsdag zijn verstuurd, maar het bezorgmoment is nu nog steeds onbekend. Ik heb een mail gestuurd en nog geen antwoord ontvangen. Ik heb proberen te bellen, maar blijkbaar zijn ze niet telefonisch bereikbaar. Ik vind geen openingstijden van de klantenservice terug op de website, dus ik weet niet waar ik aan toe ben. Ik hoop mijn schoenen alsnog snel te kunnen ontvangen.

Mooie producten en goede service

Ben hier goed geholpen, snelle levering

Wie de schoen past trekt hem aan

Prima ervaring genoten. Goede levering prima prijs en netjes verpakt!

Uitstekend!

Prima website, ontzettend snelle levering!

Klote

Schoenen besteld, waren misvormd en te groot ondanks de maat die ik al jaren bij deze schoenen draag. En als je wilt retourneren is het een heel gedoe. Je betaald 6 euro voor een retourlabel en nog de 6 euro verzendkosten! Wat een klotezaak is dit zeg!

Supersnelle levering en beste prijs

Ik bestelde Converse schoenen omdat ze hier voor de laagste prijs verkrijgbaar waren. De levering was heel netjes en supersnel. Ben heel tevreden!

Geweldig!!

Snelle levering en goeie prijzen

goede snelle levering, zeer goede prijs!!!

Adidas Stan Smith besteld in het wit, Kickshop.nl was veruit de goedkoopste. Product voldoet aan de verwachting. Houdt er rekening mee dat je de retour kosten voor je eigen rekening komen. Ik had twee paar besteld ivm de maat. Handelingen die gedaan moeten worden voor het retouren zijn niet ingewikkeld maar wel omslachtig. Je moet eerst een mail sturen met ordernr en reden van retour, dit kan vast eenvoudiger zodat de klant meer ontzorgt wordt, hierdoor 4 ipv 5 sterren!

na bestelling snel en correct geleverd

Goede service!

Ik had Bjorn Borg boxershorts besteld. Bij levering bleek dat er in drie 2 pack verpakkingen 1 boxer met de verkeerde maat zat. Na dit per mail gemeld te hebben, werd er snel gereageerd. De klacht werd super snel naar tevredenheid opgelost. Super goede service!

Super goed

Mooie spullen die snel zijn geleverd

Goede webshop!

Goede webshop, bestelling was er super snel!