slecht

nike air besteld eenmaal thuis gekregen blijkt er een naai fout op de schoen te zitten. klantenservice gebelt maar word niet beantwoord meerdere keeren gemailt 1 reaktie gekregen met een vraag waarvan het antwoord in de 1e mail stond daarna niks meer gehoord ik ben erg teleurgesteld en hoop dat het als nog goed word opgelost. uiteindelijk is het opgelost na een week ongveer schoenen zijn terug gestuurd alleen wel bijna 20 euro armer omdat ik ze ergerens anders moest bestellen omdat ondertussen de goeie maat was uitverkocht

Schoenen op tijd bezorgd

Schoenen besteld die netjes zijn bezorgd. Ik had nog een vraag over de schoenen. Snelle reactie ontvangen.

Schoenen besteld en na een week nog geen bezorging

Vrijdag om half 7 schoenen besteld die op voorraad zijn. Bezorging zou de dag erna plaats vinden, ondertussen een week verder en nog niets ontvangen. Bezorging word elke dag weer verschoven naar de volgende dag....

Leveren niet als wordt beloofd

Vandaag besteld, morgen in huis schreeuwt de site, maar wordt niet nageleefd. Vrijdag in de ochtend besteld, maandag geleverd. Waardeloos, ik kies de volgende keer iemand anders.

Levering helaas niet volgende dag

Mijn vrouw wilde graag rode Nike Airforce 1 en vond deze in haar maat op jullie webshop. Eerst lukte de betaling via Visa niet. Visa gebeld om te vragen of er wel/niet een bedrag was afgeschreven (totaal duurde dit 20 minuten). Bleek niet het geval, daarom nogmaals proberen te betalen en het lukte dit keer wel. Dit alles rond 17:20 uur. Dus ruim voor de eindtijd 23:30 uur om pakketje volgende dag te ontvangen. Helaas werd pakketje niet de volgende dag bezorgd, maar dag erna. Jammer dat er op website melding wordt gemaakt volgende dag bezorgd maar er niet aan wordt gehouden.

Hele goede klantenservice, en een snelle levering

Niets mis mee.

Goede foto's , producten komen overeen

In 1 dag geleverd vind ik echt super

Zoals t hoort

Super positief

Top webshop

No nonsens what you see is what you get. Snelle levering tegen scherpe prijs, kortom top!!!

niet erg tevreden !

Beschadigde schoenen geleverd gekregen. Slechte klantenservice.

Goede service, op tijd. Helemaal zoals het hoort en verwacht.

Gewoon goed

Snelle levering, maar had alleen de pech dat er een verkeerde maat geleverd was. Heb een mail gestuurd en de dag erop al verzendbevestiging dat de juiste maat onderweg was. Op zich had ik een antwoord op mijn mail fijn gevonden. Maar het snelle handelen verdient de volle 5 sterren. Zeer tevreden klant en zal hier zeker vaker bestellen.

Top.

Vrijdagavond laat een bestelling geplaatst en ik had het zaterdag al binnen. Supersnel en ook nog goed verpakt geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Heel goed En snel geleverd

Gisteren 14-2 besteld vandaag 15-2 binnen gekregen zelfs een half uur voor het verwachte tijdstip via de track en trace Mooie Nike gympen zitten ook nog eens heerlijk.

Makkelijk bestellen, duidelijke info over de mail en keurig optijd geleverd!

Zeer tevreden van de service, heb mij bestelling na 2 dagen gehad

Snelle service!

Te hoge verzendkosten

Snelle verzending, echter in elkaar gedeukte verpakking wat een cadeau is en hoge verzendkosten?! € 6 voor pakketje wat door de brievenbus verfrommeld wordt met een plasticzakje eromheen.

Bestelling is soepeltjes verlopen, precies geleverd zoals verwacht, prima online shop!

Matig!

De kreet ‘ voor 23.00 besteld is de volgende dag in huis’ neem ik voortaan niet al te serieus. Het contact met jullie is prima, jullie beloven dat het product vandaag of morgen echt geleverd gaat worden. Wat naar mijn inziens dus gewoon normaal is aangezien het op de site staat. Eea ligt ongetwijfeld aan de bezorgdienst waar jullie gebruik van maken. Ik heb mijn bestelling op zondag gedaan, ik kreeg mijn bestelling op donderdag binnen. Beloof het dan niet! Het schept verwachtingen die jullie niet waar kunnen maken. Of ik weer bij jullie ga bestellen? Nee. Qua prijs zijn jullie iets goedkoper maar komen de bezorgkosten erbij.Bij verkeerde maat, terug sturen op eigen kosten. Opnieuw de goede maat besteld, weer die bezorgkosten. Al met al ben je dan dus duurder uit als je het bij bv Zalando zou bestellen. Dan weet je dat het ook een dag of 4 duurt kun je drie maten tegelijk laten bezorgen en kosteloos verzenden en retouren.

Top !

Schoenen waren netjes verpakt en bezorgd in het afgesproken tijdvak. Helemaal top!