Zeer goede en snelle service!

Duidelijk en gemakkelijk

Prima. Schoen was helaas te klein, maar met simpele retourbon kon ik de schoenen terugsturen en kreeg ik mn geld terug. Prima service!

Super goede snelle service

Bestellen, betalen volgende dag geleverd, zelfs nog netjes achter me bestelling een mail erachteraan gekregen over mijn adres. Beetje raar adres hebben wij, en wijziging in door gevoerd. En alsnog netjes de volgende dag geleverd.

Top bestellen betalen levering gewoon zoals het moet

Top bestel zo weer

slechte, kostbare service!

De schoenen zijn niet in de juiste maat. Retourneren moet via de site, telefonisch contact is niet mogelijk. Bij bellen krijg je een bandje en wordt de verbinding verbroken. Retourneren kan enkel met een retourbon, welke je enkel krijgt na betaling van 5 euro 25. Geen schoenen, wel 5 euro 25 armer. schandalig!

Mijn 1e ervaring met Kicksshop is niet positief.

De sneakers die ik besteld had, vielen ern maat groter uut waardoor ik de sneakers niet paste. Omdat ik verzendkosten moest betalen en opnieuw moest betalen voor de retourzending heb ik nu ruim €10,- uitgegeven voor niks. Ik vind de service dus slecht helaas.

Perfect!

‘s Avonds besteld en de volgende middag geleverd. Advies was maatje groter bestellen en dat bleek heel juist.

Teleurgesteld

Extra 11 euro betaald om mijn schoenen de zelfde dag geleverd te hebben . Kwamen uiteindelijk 2 dagen later aan. Schoenen verder prima

's avonds besteld en volgende dag al in huis.

Snel en goed!

Alles is perfect gelopen, goed verpakt, snel geleverd kortom niks op aan te merken.

Helemaal goed!

Snel geleverd en toffe sneakers voor een super prijs!

S'avonds besteld ,volgende ochtend in huis ! Top !

Tot op heden prima!

Goede snelle levering, duidelijke communicatie

Sneakers voor een top prijs besteld, razendsnel bezorgd volgens afspraak

Gewoon super, snel geleverd en goede prijs

Super tevreden....

Sneller kan het niet!!

In nog minder dan een dag super gave dr Martens met een nog mooiere prijs binnen! Bestel hier zeker nog eens!!!

Snelle levering en goede prijs

Zaterdagavond besteld en dinsdagmiddag binnen.

Snelle levering aan goede prijs!

Zondagavond besteld, dinsdagmorgend in huis. Ook ongeveer €30 goedkoper dan op andere websites.

Vandaag besteld, volgende dag geleverd!

Positieve ervaring!

Besteld en volgende dag binnen, top.

Het bestellen ging heel makkelijk en snel. De volgende dag waren ze al binnen! Echt top gewoon

Retourzending niet terugbetaald

Ik had schoenen besteld bij Kicksshop en deze teruggestuurd omdat ze niet pasten. Betaling bleef echter uit. Na over en weer mailen beweerden ze dat ik andere schoenen had teruggestuurd (Quick schoenen in maat 46) terwijl Ik zelf maat 38 heb en de goede schoenen heb teruggestuurd. Slecht dat dit bedrijf telefonisch niet bereikbaar is en waardeloze service.

Slechte ervaring

Schoenen besteld,zouden de volgende dag geleverd worden. Via track en trace zou het tussen 17.30 en 21.30 zijn. Rond 18.00 stond er bij vermeld pakket aangeboden wordt de volgende dag tussen 17.30 en 21.30 bezorgd. Bleek een fout te zijn bij DHL. Volgende dag zitten wachten en gekeken op track en trace en toen de melding krijgen dat het pakket was aangeboden maar niemand was aanwezig om 20.50. Heel vreemd ik was thuis en heb een bel met camera maar niemand is geweest. Direct geprobeerd te bellen maar dat ging niet toen gemaild en er was niets aan te doen moest wachten tot de volgende dag en dat ik maar beter voortaan mijn bestelling kon afhalen bij een DHL punt! De schoenen zijn de volgende dag geleverd maar ik ben zeer ontevreden over de manier waarop het gegaan is

Prima zaak snel geleverd Zal zeker nog eens op de site kijken.