perfecto

perfecto

Prima geregeld

Op voorraad, snel in huis,

Supersnelle levering!

Bestelling/betaling/levering gingen supersnel en makkelijk. Product was precies zoals aangegeven dus ik heb een superblij kind in huis!

ik raad deze webshop iedereen aan!!!

mijn fila schoenen zijn goedkoper dan bij een ander €65,- elders €99,-. deze webshop is een aanrader,

Netjes verpakt

Bedrijf is niet te bereiken middels telefoon - e-mail wordt niet op gereageerd.

Bestelling was zeer snel geleverd.... echter wanneer je een vraag hebt of iets wilt retourneren..... - telefonisch niet bereikbaar - via de automatisch telefoonbeantwoorder wordt je verwezen naar de e-mail. - Twee maal een e-mail gestuurd, tot op heden geen reactie. - Je betaalt twee keer portokosten wanneer je iets retourneert. Voor mij, helaas, de eerste en de laatste keer dat ik iets bestel bij kicksshop.nl Mijn bestelling heb ik niet geretourneerd omdat ik geen inschatting kan maken of dit wel juist afgehandeld wordt daar er geen bericht is van kicksshop.nl

Super snelle service maar ik vind het raar dat er op de site staat gratis verzenden en dat ik toch 5,95 verzendkosten moet betalen

snel en makkelijk

snel besteld, snel geleverd

Supersnel, heel fijn

Sneakers waren de volgende dag binnen.

correcte prijzen en snelle levering!

correcte prijzen en snelle levering!

Goedkoop en snelle levering

Prima webshop goedkoop en zeer snelle levering! Ik bestel hier de volgende keer weer! Deze webshop is een aanrader!

Fantastisch!

Bestellen, bevestiging, versturen, informeren waar pakketje is en doen wat beloofd wordt!

Super en snel

Bedankt gelukkig niet als andere web Shop’s veel beloven en niet kunnen leveren super

Snel en goed

Kwam heel snel en goede prijzen

uitstekend

Dag na aankoop direct de schoenen binnengekregen, topservice!

Delivered the next day

My order was delivered the next day in perfect condition - what else can I say?

Goede winkel

Goede winkel met goede prijzen en snelle levering. Een paar zwarte dr martens gekocht en scheelde toch 25 euro met andere winkels.

mooi assortiment goed werkende website prima levering

Doet wat ze beloven. Mooi assortiment goed werkende website snelle levering mooie aanbiedingen

Snel en goed

Prima service, verkeerde maat besteld, teruggestuurd in dezelfde doos en andere maat besteld. Zeer snelle levering

Top service!

Besteld, betaald en de dag erna geleverd van NL naar BE. Super :)

Super snelle service

Was verbaasd door hoe snel mijn bestelling was verwerkt en verzonden. Aanrader!

Ik heb nog niks binnen

Ik heb 5 dagen geleden schoenen besteld en heb ze nog niet binnen, ik heb goed mail contact gehad met jullie. Dat was duidelijk maar nogsteeds heeft DHL geen contact opgenomen en heb ik mijn schoenen nogsteeds niet binnen. Over jullie mailcontact ben ik tevreden ben alleen minder tevreden over dat ik nogsteeds niks binnen heb, en geen mail heb gehad van DHL.

Kickshop begrijpt de koper

Makkelijk om iets te bestellen,leuke prijzen, zeer snelle levering en het gekochte zonder mankementen. Top!

Snelle levering. Echt de volgende dag in huis. Verder ook een goede communicatie over het verzenden. Het product was precies zoals ik had verwacht.

Snelle levering , mooie producten

Al vaker gekocht hier, gewoon mooie producten die voldoen aan de beschrijving, super snel geleverd, voor mij een topper