Pluspunten
Waar voor je geld en goedkoper dan meesten
VerbeterpuntenHet enige minpuntje was dus de belofte voor 23:30 besteld, volgende dag bezorgd. Het was uiteindelijk de dag erop (ik bestelde wel voor 23:30 maar wel na elven), geen ramp maar had stille hoop dat ik het de dag erop gelijk aan mijn vriend kon geven.
Pluspunten
Alles wel
VerbeterpuntenGratis bezorging,of iets minder..dan had ik nu weer wat besteld
Pluspunten
Prijs, snelheid, communicatie
Pluspunten
Correct
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Aanbiedingsprijs en snelle service!
Pluspunten
Snelheid levertijd
Pluspunten
Goede prijs, snel verzonden en in huis.
VerbeterpuntenRetourkosten bij ruilen zijn jammer. Moet zowel de kosten voor het versturen van de eerste keer betalen en daarna de retour kosten. Ook het versturen van de nieuwe maat kost mij weer verzendkosten. 3 x vind ik jammer...
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntenbezorgkosten mss lager
Pluspunten
super geregeld. bij iedere gebeurtenis een mailtje en ze zijn snel
Pluspunten
Zeer goede en snelle levering
Pluspunten
Verkeerde levering ontvangen. Goede levering werd snel toegestuurd, zonder extra kosten voor verzending of retourneren.
VerbeterpuntenVia telefoonnummer bereik je niemand van het bedrijf persoonlijk, waar ik wel op rekende. Door mail te sturen uiteindelijk wel snel door bedrijf gebeld. Geef aan voor welke vragen telefoonnummer is bedoeld en dat overige vragen via mail gesteld kunnen worden. Evr aangevuld met reactietijd.
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Veel goedkoper dan andere webwinkels. De dag erna al geleverd.
Pluspunten
Snel,klantvriendelijk, en servicegericht
Pluspunten
Zeer snelle levertijd
VerbeterpuntenVoor de bestelling gemaild maar bijna geen antwoord terug gekregen zeer iritant had bijna niets besteld maar ben blij dat ik dit toch gedaan heb de snelle levertijd maakte het goed
Pluspunten
Goede prijs, snelle verzending.
VerbeterpuntenJuiste maattabelen weergeven want ik schoenen die ik besteld hadden zijn te groot, ondanks te feit dat ik de maat tabel nauwkeurig gevolgd had.