Pluspunten
Leuke schoene
VerbeterpuntenGratis retouren Geld terug krijgen als je retourt Sneller reageren Telefoon nummer laten maken
Pluspunten
Heb in de namiddag rond 14u besteld en de volgende dag was het al in huis. Goede kwaliteit en service.
Pluspunten
Alles is top
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Onze bestelling is geannuleerd. Eerst verkeerde maat gekregen. Organisatie verbeteren aub.
Pluspunten
Zoals het hoort!
Pluspunten
ALLES GING HEEL VLOT
VerbeterpuntenGEEN
De leveringsdatum precies laten weten want het is wel 1 dag eerder bezorgd maar ik kon die dag daarvoor niet thuis misschien en ik wil niet dat mijn pakketjes bij buren afgeleverd worden
Pluspunten
Leuke prijs snelle levertijd.
VerbeterpuntenIets meer product kennis.
Pluspunten
Prijs van schoenen was super en binnen 1 dag geleverd. Supertevreden!
Pluspunten
voor het ogenblik geen
Verbeterpuntenschoenen besteld op 19/2. Mail gekregen op 21/2 dat de verkeerde schoenen zijn opgestuurd.Schoenen ontvangen op 22/2 mails moeten sturen om label te krijgen om die terug te sturen.Schoenen teruggestuurd op 23/2 . We zijn nu 1/3 en we wachten nog steeds op de juiste,dus tevreden wat denkt ge nu zelf ?
Pluspunten
scherpe prij
Verbeterpuntenvind het retouren wat omslachtig en ook duur