Pluspunten
goede en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering ondanks de december drukte echt super!
Pluspunten
Snelle bezorging, scherpe prijzen en mooie producten
B-product ontvangen: binnenzool van de Dr Martens zal helemaal los. Aan de telefoon niet klantvriendelijk te woord gestaan. Retour nog steeds niet verwerkt.
Pluspunten
Snel, duidelijk en handig als je snel goede en goedkope schoenen wilt hebben!!!!
VerbeterpuntenEeeeeeehhhh.......... Nope, kan niks bedenken ga vooral zo door!!!!
Pluspunten
Zeer snelle levering . Goed verpakt . je word op de hoogte gehouden waar je pakket is .
Pluspunten
Goede aanbiedingeb
Pluspunten
Zeer correcte afhandeling
Pluspunten
Snel en netjes geleverd.
Pluspunten
Snel, goedkoop en goede informatie.
VerbeterpuntenPostNL als bezorgbedrijf toevoegen.
Pluspunten
Ondanks sinterklaas dat eraan kwam toch nog super snel geleverd!
Retourzendingen zijn kosten aan verbonden.
Pluspunten
Goede schoenen
VerbeterpuntenLevering duurde lang.. En bij levering was het net alsof iemand over de schoenendoos heen was gereden..