Groot aanbod, goede prijzen en snelle levering. Geen ervaring met klantenservice.
Ik heb nog geen mijn bestellen duur lang niet leuk
Een verademing om bij Kicksshop te bestellen. De website is prettig en overzichtelijk. Ze communiceren vlot en vriendelijk. Mijn bestelling werd de volgende dag netjes bezorgd en ik ben heel tevreden over de kwaliteit van mijn laarzen.
Ingewikkeld retourbeleid
Wat vervelend om te lezen dat uw het als ingewikkeld ervaart. Het is zo makkelijk mogelijk gemaakt voor de klant. Als u alle stappen goed doorloopt heeft u zo een retourlabel gekocht.
Deze boots gekocht bij Kicksshop.nl Een betere prijs voor de boots vind je nergens. Top service en super snel geleverd!!!
Wat leuk om te horen! Veel plezier met de aankoop.
Heb ze retour moeten doen om dat ze te krap zaten in de breedte. kreeg makkelijk een retourticket toe gestuurd,en bevestiging, nu nog even wachten op mijn geld, maar als het zo snel gaat als de bestelling. Zie ik geen problemen!
Wat vervelend om te horen dat de schoenen niet goed zaten voor u! Zodra wij de schoenen retour hebben ontvangen zullen wij het verwerken in ons systeem.
Snelle verzending. Wel jammer dat er kosten in rekening worden gebracht als je met Klarna wil betalen. Verder heel tevreden!
Fijn om te horen!
perfect conform verwachting geleverd. geen opmerkingen
Bedankt voor de positieve feedback!
Snelle levering en goed geholpen na contact te hebben gehad Heel fijn.
Fijn om te horen :)
Originele beoordeling
Schoenen kwamen wel snel binnen alleen toen ik de doos opende zag je heel duidelijk dat ze er gewoon ingegooid waren en de veters waren niet meer wit en er zaten vlekken op de schoenen. Ik heb de schoenen wel gehouden en geprobeerd zo schoon mogelijk te krijgen want ik las overal dat het retourneren een drama is bij jullie wat ook een hoop geld kost.
Wat vervelend om te horen! Wij hebben uw benaderd om foto's van de schoenen te sturen zodat we met een oplossing kunnen komen voor u!
Heel netjes geholpen met alle vragen die ik had bij kopen van de juist schoenen
Leuk om te horen, bedankt voor de positieve feedback.
Vandaag bestellen morgen in huis, zelfs in België dus super !!!!
Fijn dat het allemaal goed verlopen is :)
Verzorgde levering, tiptop toegekomen
Bedankt voor de positieve feedback.
Gevonden op de website, juiste maat en het juiste model UGG. Bestellen en volgende dag al in huis. Super blij mee!
Leuk om te horen:) Veel plezier met de aankoop. Lekker warme voetjes deze winter.
Schoenen 21.55 uur besteld, volgende dag in huis. Voldoen helemaal aan beschrijving, passen goed, lopen lekker. Goed verpakt.
Bedankt voor de leuke feedback!
Livraison hyper rapide top!
Merci!
De schoenen die ik bestelde waren snel geleverd. En toen de schoenen na een paar maanden stuk gingen werd ik vriendelijk te woord gestaan en hebben ze snel naar een passende oplossing gezocht. Hele goede service en prijs
Fijn dat het netjes voor u is opgelost!
Heel fijn voor een online winkel. Wel jammer dat er voor het betalen via Klarna extra kosten berekend worden.
Bedankt voor de feedback!
Prijs OK voor het product. Levering zoals voorzien vlotte en overzichtelijke betalingsmogelijkheid
Bedankt voor de feedback!
Mooi product snel geleverd. Perfecte prijs.
Leuk om te horen dat u tevreden bent:)
Ik heb een paar mooie Panama jacks gekocht. Prima levering, prachtige schoenen.
Heerlijke warme voeten deze winter!
Alleen het leveren van de bestelling was wat vaag qua dag maar uiteindelijk binnen !
Fijn dat de levering toch goed is gekomen!
Ik heb een paar laarzen van Panama Jack besteld en deze waren binnen 1 dag geleverd. Wat nog een pluspunt is was de prijs, de laarzen waren 45 euro goedkoper dan elders.
Leuk om te horen, we proberen onze producten altijd zo scherp mogelijk aan te prijzen:)