Snelle levering!

Super snel geleverd!

Uitstekend goed

Te snel geleverd

Top zaak!

Werkt gemakkelijk, geen rompslomp, snelle levering.

Prima service,nette koerier!!

Netjes ingepakt, niets gedeukt,of beschadigt! Top.

Een prima eerste ervaring met Kicksshop.nl

Mijn eerste ervaring met Kicksshop was prima. Duidelijke website, goede prijs en snelle levering.

Goed ervaring

Geen probleem en de shoennen minder duur zijn

Dick voor mekaar

Snelle uitstekende service. En het juiste product

super!

Snel geleverd, correcte prijs en fantastische artikelen!

Snelle levering en topservice!

Goed geprijsd en schoenen waren snel Verzonden. Maat klopte zoals omschreven. Heel blij mee.

Klantgericht

Zeer snelle levering. Uitstekend, super !

Super ervaring

Zeer behulpzaam en meedenkend.

Goed. Levering 2 dagen

Voor 15 uur besteld , is volgende dag in huis lukt ze helaas niet . Verder goede prijs en service

Top schoenen en super goed en snel geleverd. Mooie prijs

Snel en netjes geleverd

Goede service, snelle reactie en betaalbare prijzen

Ik had nog nooit gehoord van deze winkel maar ben super tevreden , goede service en snelle reactie , heb de winkel al aanbevolen aan andere , groetjes van een tevreden klant

Fast

Easy to navigate website, best price I could find, next day delivery.

Snel en goed

Snel in huis, schoenen zoals verwacht.

prima!

Top geregeld!

Goed en vlot geleverd.

Vlotte verwerking.

goed maar telaat bezorgd.

bestelling goed verlopen. bezorging niet op tijd 3 dagen later als volgende dag. (waren al op vakantie) En moest zelf ophalen bij afhaalpunt post.nl Of dat probleem nu lag bij Kicksshop of post.nl weet ik niet.

Súper

de levering was erg snel.

Prima levering na 1 dag thuis

Goede service en snel geleverd

Slecht

Kunt geen telefonisch contact krijgen Chat is het te druk. Dus je wordt verwezen naar de mail. Op de mail wordt binnen 24nuur gereageerd als je geluk hebt. Dus niet bereikbaar voor dringende zaken

Helemaal prima!

Fijne korting en mooie schoenen, de site ziet er ook goed en betrouwbaar uit. Alleen het bezorgen duurde langer dan verwacht maar dat ligt aan postnl

Fijne ervaring met snelle verzending

Snel, netjes, blij mee