Krijg niet volledig retour terug

3x moeten mailen om mijn geld terug te krijgen

Prima, ze doen wat ze beloven.

Ruim assortiment, èn ik had de schoenen binnen 2 dagen òp Texel ! In één keer goed dus.

Snel geleverd en goed op de hoogte dmv mail

Goed product en snel geleverd

Snelle levering, goede aanbieding!

Snel en kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit en makkelijk

Goed service

Leuke merken, goede service

Leuke merken, goede service, snelle levering

S avonds besteld dag erna al binnen

Zeer netjes en snel geleverd

Very good

Very good shop

Goede ervaring

Alles ging zoals het hoort: online bestellen verliep prima, snelle levering zonder en beste van alles: prachtige schoenen voor een super prijsje! Voor mij is de kijkshop.nl voor herhaling vatbaar!

Super snelle levering zoals staat beschreven

Mooie merken tegen topprijzen

Scherpe prijzen. Snelle afhandeling. Goede service.

Niet super

Het bestellen ging niet v het leien dakje,had ook een paar x contact met jullie gehad maar misschien had ik net de pech !

Snelle verzending

De verzending was heel vlug, maar de schoenen helaas te klein en de retourneringskosten waren wat hoog.

uitstekend

Snelle levering, goed verpakt .

Product ontvangen en snel ook

Snelle levering, blij met de sneakers!

Super service!

Super aanbod van sneakers en hoge kortingen op goede merken. Besteld en de volgende dag al in huis! Deze site onthoud ik zeker.

Prachtige Nubikk sneakers

Ontzettend snelle levering van mijn prachtige sneakers. Ze zijn overal uitverkocht maar Kicksshop had ze nog en nog een stuk goedkoper ook. S avonds bestelt en de volgende dag al in huis. Ik ben er erg blij mee!

Goede service!

Goede service en snelle levering.

Snel en goed geleverd

Bestelling is snel binnen, veel aanbod

Gewoon helemaal top

Goede prijzen en snelle levering, alles wat je wil voor een webshop.

De bestelling was netjes verpakt en kreeg ik vlot thuis. Ik ben helemaal tevreden.