superwinkel

na het bekijken van de site een paar schoenen besteld en de volgende dag al binnen wat een service en voor een hele goede prijs (goedkoper als op de Adidas site) kortom een 10 met een griffel !!!

Goed verpakt aangeleverd

Artikelen waren conform de omschrijving op de website en netjes verpakt!

Snelle levering!

Super service!

Bestellen ging makkelijk, snel binnen.

Snelle levering, prachtige laars. Verbeterpunt: retourlabel al bij bestelling inpakken.

Levering snel en correct

Toegankelijke website, snelle levering

Zie hierboven bij 1 zin. Goed verpakt ook

Goeie communicatie

Ben goed op de hoogte gehouden van de bestelling, en snel ontvangen

Goed product, snelle levering, goed geïnformeerd over de levering

Snelle reacties, snelle levering

Ik was niet tevreden over mijn product en kreeg een vrij kort antwoord. Dit vind ik erg jammer Product was snel geleverd, klantenservice goed bereikbaar

Goede prijzen en snelle levering, ik ben tevreden.

Besteld en snel ontvangen. Goed werk afgeleverd Kickshop! Blij met mijn Uggs.

Retourneren niet kosteloos

Schoenen snel ontvangen, helaas te klein. Terugsturen kost €6,95. Dat had ik niet gelezen van te voren (vind ik ook echt niet meer van deze tijd). Dus een maat groter bestellen doe ik ergens anders voor het geval deze ook niet helemaal goed zitten, dan gaat het me wel erg veel geld kosten.

Toppie

Voordelig en een vlotte verzending

Snel geleverd!

Schoenen zijn snel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling/ levering. Zitten heerlijk.

Snelle service, duidelijke website

Makkelijke zoeken en duidelijke informatie over verzenden en verzendkosten. Snelle levering.

Goed en betrouwbaar bedrijf

Panama Jack schoenen besteld en de volgende dag al in huis. Alles goed verlopen en je werd goed op de hoogte gehouden via mails. Een aanrader dus.

Zeer goed webshop.

alles was duidelijk en snel.

Schoenen snel geleverd met flinke korting

Zeer te vreden !

We hebben nike air force schoenen besteld. Snelle levering. Product zoals op de website.

Super snel

Fijne shop. Goede prijzen. Snelle levering

Maten kloppen niet

Jammer dat niet aangegeven wordt dat de schoenen bijna 2 maten KLEINER vallen. Daarbij ook raar dat je nog meer retourkosten moet betalen dan wanneer je het zelf via DHL zou terugsturen. Slechte eerste ervaring.

Snel

Snel

Duidelijke site, vlotte levering

Eenvoudig bestelproces en vlotte levering.

Het opsturen werd gelijk gedaan, het enige wat ik jammer vindt is dat als je aflevering bij DHL punt kiest dat hun kiezen welk DHL punt het wordt. Het DHL punt wat kicksshop had gekozen voor mij was dicht wegens vakantie waardoor ik een week heb moeten wachten. Reageren snel op mail. Helaas niet telefonisch bereikbaar. Laarzen waren keurig verpakt.