Snelle levering.

Snelle levering. Netjes geïnformeerd.

I received the boots the day after, I ordered them and everything was fine!

Goedkoop, betrouwbaar, en snel bezorgd !

Thanx !!

Super snelle levering en keurig verzorgd!

Volgende dag Uggs al in huis!

Snelle en uitstekende service!

Een snelle levering van de bestelling!

Uitstekende hulp van persoon aan de telefoon

Mijn ervaring was heel prettig omdat ze met je mee denken ik zou zeggen super mensen van kicksshop ga vooral zo door ik blijf zeer zeker kopen Richard

Bij dit bedrijf de ultra mini Uggs in de kleur chestnust besteld, die overal ter wereld uitverkocht blijken te zijn. Gelukkig had Kicksshop ze nog op voorraad in mijn maat, zelfs met flinke korting van Singles Day!! Na het bestellen las ik pas de reviews (Google reviews) en had ik gemengde gevoelens bij de bestelling. Komen mijn Uggs ooit aan, zijn ze beschadigd of zien ze er gedragen uit? Maar niets is minder waar! De schoenen werden netjes binnen de afgesproken tijd geleverd en ik werd constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling (mails komen in de spambox). De bestelling was netjes verpakt en de Uggs zien en voelen zoals het hoort! (Kortom het zijn gewoon echte Uggs!). Heel erg tevreden over Kicksshop en ik bestel hier zeker wee

Tevreden!

Goede prijzen, en snel en netjes verstuurd. Aanrader

Fijne ervaring

snelle levering en mooie schoenen. ze waren hier het goedkoopste.

Goede website, veel keus

Fijne website , levering duurde wat langer maar mijn bestelling is perfect binnen gekomen... Ik zou er zeker nog eens bestellen

Super snel geleverd, top!

Goeie kwaliteit

Top nike airmax 90's snel geleverd Erg tevreden ermee

Kwaliteit en goede communicatie

Een maat te groot gekocht maar fijne klantenservice en communicatie mbt retouren.

Geweldig!!

Vandaag bestellen en morgen in huis

Super snel geleverd

Super snel geleverd, goede aanbieding!

Product werd vlot geregeld. Paste perfect

Overzichtelijke site. Makkelijk en snel bestellen. De bestelling was heel snel binnen .

met 2 dagen was het product bezorgd

ik heb laarzen besteld, waren heel snel bezorgd

Weinig service, veel betalen

Bij bestellen staan enkel verzendkosten genoteerd, zoeken op site op dat moment toont enkel verzendkosten, ook bij knop verzenden en retour. In het pakket zit geen retourinfo. In de mails ook niet. Na lang speuren op de website het gevonden en blijkt dat je ook retourkosten moet betalen als je iets terug wilt sturen en dan niet zelf de verzendmethode kunt kiezen. Ruilen is niet mogelijk, want ik wil eigenlijk een maat groter. Dus uiteindelijk betaal je 13€ wat weg is en blijft. Maat van het product kwam totaal niet overeen. Als ik dit had veweten, had ik er nooit besteld. Kost mij gewoon geld nu!

Snelle levering, en goede prijs

Goede, snelle service!

Gemakkelijke site dus easy order, zeer snelle levering, mooi verpakt in de doos, alleen de zak scheurt zeer snel krijg je niet netjes geopend, dus voor een retour ziet dit nietzo netjes uit, duidelijke info in mailverkeer.

Prima levering / schoenen

Mijn Panama Jacks waren nergens zo goedkoop als hier. Aangeschaft en ze zitten heerlijk.

Super services!!

Vorige week superstars besteld maar na 1x aan gehad te hebben liet er al iets los dus een mail gestuurd met foto’s erbij.. netjes bericht terug gekregen met retour label en er werd een nieuw paar opgestuurd en deze waren zoals het eerste paar al de dag erna binnen.. ik zou kicksshop zeker aanbevelen en ik kom zekers terug met bestellingen!!!

Gewoon goed!

Dokter Martens besteld, deze waren op deze site een stuk goedkoper, en snelle verzending. Wij zijn tevreden!

Keurig verpakt