Vlotte levering en heel goede prijs
Dankjewel voor de positieve feedback! Veel plezier met de aankoop.
Bij het bestellen vroeg ik mij al af of ik echt een wit paar had besteld, maar overal leek het goed te zijn gegaan. Bij het open maken van de doos zag ik direct dat er zwarte Dr. Martens in de doos zaten. Het stond nergens goed vermeld welke kleur in nou daadwerkelijk had besteld. En vervolgens moest ik ook nog de retourverzending betalen. Kom op zeg, jullie fout en ik moet het gaan betalen. Slechte zaak.
Beste Anna, Wat vervelend om te lezen dat u een verkeerd product heeft ontvangen. Wij hebben hier nergens een melding over ontvangen dus hebben u ook geen oplossing kunnen bieden. Ik heb u een mailtje gestuurd met een oplossing!
Ik vind de retourservice niet duidelijk, ik kreeg een mail terug met de melding u wordt gebeld door een medewerker maar geen medewerker gesproken uiteindelijk de spullen maar teruggestuurd. En retour moet gewoon ook door jullie betaald worden bij bijna alles is dat wel zo
Beste Ben Wat vervelend dat u het onduidelijk vind. Wij hebben contact met u gehad over de retourprocedure. Hopelijk is alles gelukt en ontvangen wij snel de retour zodat wij deze voor u kunnen verwerken :)
Alles is gegaan zoals verwacht én zoals ze hebben aangegeven. Top dus.
Leuk om te horen, tot hopelijk nog een volgende keer!
Ik was al een tijdje opzoek naar deze schoenen en uiteindelijk na maanden had ik ze hier gevonden en nog met korting. Volgende dag bezorgd wat wil je nog. Top gedaan en zeer snel.
Wat leuk om te horen, en het zijn zeker gave schoenen!!! Veel plezier ervan.
Snel verzonden, goed prijs, schoenen net als beschreven
Bestelling geplaatst, zou de volgende dag geleverd worden door dhl, hier netjes een email van ontvangen van Kicksshop.nl. Echter wel een e-mail ontvangen van dhl dat het bezorgd was, maar geen pakket afgeleverd. Kicksshop.nl op de hoogte hiervan gebracht. Een dag later kreeg ik mijn geld al terug gestort en zou Kicksshop.nl dit uitzoeken met dhl. Geen onnodig lang getouwtrek wie nu fout zat. Heel fijn dat dit zo snel opgelost was. Zeer goeie service noem ik dat.
Heel fijn om te horen dat u dit zo ervaren heeft. Wel erg jammer dat het pakket is kwijtgeraakt. Maar we streven ernaar om de klanten tevreden te houden:)
Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakket is . Product zoals beschreven en 25 euro goedkoper als elders .
Leuk, daar doen we het voor!
Product zoals omschreven
Top, fijn om te horen! Daar streven we naar.
Na langer dan een week nog steeds niks ontvangen. Krijg een bericht dat ze het pakket kwijt zijn.
Heel vervelend dat het pakket kwijt is geraakt. Wij hebben hier ook contact over gehad met u, en u laten weten dat we meer over de zending weten dit ook doorspelen naar u. Helaas hebben we de bestelde schoenen niet meer op voorraad, anders hadden we deze naar u opgestuurd zoals ook aangegeven.
Schoenen besteld, volgende dag in huis. Goede prijs!
Fijn om te horen, veel plezier ervan!
Aanrader
Fijn om te horen
Snelle levering en keurig verpakt.
Snel en goedekopen
Snelle levering Perfect contact En je word op de hoogte gehouden van het hele bestel proces tot levering. Gewoon TOP TOP TOP
Super, goed om te horen dat u zo tevreden bent!!! Tot hopelijk snel weer.
Tot op heden nog géén geld terug ontvangen en ook jammer dat je portokosten moet betalen om je pakket te retourneren. Nog hoopvol wachtend op lijn geld!
Wij hebben u meerdere berichten gestuurd! U heeft u geld gelijk teruggestort gekregen toen wij de retour binnen hadden. Hopelijk is het zo naar wens voor u.
Product is goed en pakket kwam snel.
Wat fijn om te horen! Veel plezier met de schoenen
Dr. Martens Jadon besteld, was niet helemaal tevreden, dus zijn retour gegaan. Retour is snel afgehandeld.
Originele beoordeling
Ik heb Dr. Martens Jadon besteld, maar kreeg helaas waarschijnlijk een b-keuze artikel, de kwaliteit voldoet niet aan de eisen van Dr. Martens, vooral de rits en het stiksel (heb contact gehad met Dr. Martens klantenservice), had het kunnen zien aan de prijs, 164,95 i.p.v. 229,-. De klantenservice is telefonisch niet bereikbaar en het retour systeem van de website geeft een foutmelding. Ze gaan morgen meteen weer retour (via een door mijzelf betaald label van Post NL), hoop dat ik mijn geld snel terug krijg.
Zeer goede correcte snelle levering !!! Super !!
Super om te horen! We hopen u snel weer te zien bij Kicksshop.nl
Iets meer dan een week geleden heb ik een paar schoenen op Kicksshop.nl besteld en tot nu toe heb ik nog niets van mail noch schoenen ontvangen. Nochtans stond er op de website dat de schoenen binnen de 1-2 werkdagen zou geleverd worden. Nu, op zich vind ik het niet erg als het wat langer duurt om geleverd te worden, maar probeer op z'n minst een mail of een alternatief te gebruiken waarop je de klant kunt contacteren, want nu ben ik van niets op de hoogte noch kan ik een ticket vinden van mijn aankoop hoewel ik al betaald heb, het gaat hier om €165. Hopelijk wordt het probleem zo snel mogelijk opgelost. Jamie Update: uiteindelijk heeft de verkoper een e-mail gestuurd en ik heb mijn product.
Fijn om te horen dat de schoenen toch terecht zijn! Veel plezier ervan, en we hopen u nog een keer terug te zien bij Kicksshop.nl
Originele beoordeling
Mijn schoenen waren erg snel bij me. Ik had alleen de Nike air max Lumiére besteld en hier hoort een sleutelhanger bij maar deze zat er niet meer bij dus had het idee dat ik niet de eerste eigenaar was.
Ja goede site. Misschien de volgende keer weer hier bestellen.
Snelle levering.
Wij zijn niet tevrede met onze aankoop heeft onze verwachtingen niet ingewilgt