Veel keuze, goeie sale en snel geleverd

Top service!

Schoenen besteld, dezelfde dag verzonden en de dag erna al in huis. Super snel en precies wat ik had gehoopt!

Snel

Super snel levering. Toppie

Goed snel bezorgd

Snelle verzending, goede prijs

Vans besteld, snel ontvangen

Snelle nette levering

Goede ervaring!

Mooie sneakers besteld voor een goede prijs. En een snelle levering. Dus zeer tevreden.

Hele fijne webshop

Kickshop is goede communicatie Snelle levering, en de prijs is netjes Ik zou Kickshop echt aanbevelen!

Snel en efficiënt

De birkenstocks werden heel snel geleverd, de maat is perfect, erg blij mee

Prima, keurig

Snelle levering, keurig verpakt, prima artikel!

Ok

Alleen heel jammeraar dhl het pakketje voor de deur zet terwijl ik een weekend weg ben. Valt me mee dat niemand het gepakt heeft. Zou geen zaken meer doen met dhl

Snelle levering en product zoals verwacht.

Vraag aan de klantenservice werd ook keurig beantwoord. Voor mij een positieve ervaring!

Vlotte transactie!

Een aanrader, mooie prijzen maar de verzendkosten vond ik iets aan de hoge kant. Wel snel geleverd :)

Super bedrijf, correct en snelle levering.

Goed bedrijf, duidelijk in communicatie, en levering.

Goede ervaring

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling overgedragen wordt aan de DHL. Snel online bestellen, achteraf betalen en mooie schoenen!

Snelle en gratis levering van het product.

Top service, snelle levering. Heel fijn

Goede snelle en duidelijke levering

Toppie

Adidas slippers

Adidas slippers 10 juli ontvangen. De volgende dag liet de stof aan de binnenkant los. Daarna lief de zijkant los. Mail gestuurd en waarschijnlijk en fabrieksfout. Gelijk netjes afgehandeld door Kicksshop.

Voortreffelijk

Eerste keer een bestelling geplaatst. Super tevreden. Perfecte en snelle levering. Goede online opvolging en info na aankoop. Top!

Snelle levering. Goede communicatie!

Betrouwbare partij. Goede service!

Vlotte afhandeling en levering

Een site die ik in de toekomst nog zal bezoeken.

Mooie schoenen en een snelle levering