Geleverd ruim op tijd en netjes

Product online bestellen ging vrij makkelijk, duidelijke fotos en de levertijd was in lijn der verwachting

Snelle levering, goede service

Schoenen bestelt op deze site, snelle levering en snelle reactie op het retour beleid. Enige nadeel is dat ik op klarna geen retour kan melden en daar geen beleid in weet van deze site.

Goed geregeld, geen gedoe, netjes geleverd, Betaling ook fijn dat het op after pay kan, Ik ben tevreden, top.

Niet geleverd

Tijdens het bestellen uit een lijst van afhaalpunten gekozen voor bezorging. Kennelijk was het afhaalpunt gesloten en is het product retour gegaan. Contact opgenomen met de klantenservice maar tot op heden niks gehoord.

Goes en snel ook gelijk mail als je wat terug heb gestuurd

Niets ontvangen...

Ondanks ik 5 juli thuis was kreeg ik de melding: 17.49h: Geweigerd bij bezorging??? Geef briefje in de bus, geen melding van eventueel kortst bijzijnde afhaalpunt...

Hele goede service!!

Snelle goede service als iets niet voldoet aan je eisen. Echt een aanrader!!!!

Super service, snel en netjes!

Nette verpakking, mooie schoenen en ik heb niet lang hoeven wachten gelukkig!

Slecht

Geen Track&trace van Dhl gehad zodat ik niet wist wanneer mijn bestelling kwam

Geweldige servies

Jammer als je iets wil retourneren dat het zo omslachtig is,waarom geen retour bon in de bestelling

Goed ,mooi optijd geleverd ,het product voldoet aan mijn verwachtingen , en de mogelijkheid om achteraf te betalen vindt ik fijn.

perfect

Snelle reactie op vragen en snelle levering. Super

Snel, goed

Voor de 1e keer. Snelle levering .

1ste keer

Mijn 1ste keer en het verliep super snel top

Goede webshop

Goede en betrouwbare webshop. Duidelijke foto's en uitleg. Snelle verzending.

Was top gegaan! De bestelling

Was helemaal top gegaan soepel leuke website

Snelle levering. Prima artikel! 100% tevreden!

Prima als je weet welke maat je van de schoenen moet hebben. Anders zijn de verzendkosten wel een dingetje...

Website is duidelijk en je bestelling wordt snel en goed geleverd

Goeie webshop

Alles klopte.

Overzichtelijk en het loopt prima van bestelling tot levering.

Top snelle levering

Product netjes verpakt, snel geleverd en goed op de hoogte gehouden via mail over verzending en betaling

Goede prijzen en snelle verzending

erg goed

Goed en lekker snel

Prima webshop, blij mee

Wat een goede service, snelle levering en goedkoper dan elders. Super blij mee, volgende keer weer hier!

Prima service, ook bij vragen via de mail.