Niets ontvangen...

Ondanks ik 5 juli thuis was kreeg ik de melding: 17.49h: Geweigerd bij bezorging??? Geef briefje in de bus, geen melding van eventueel kortst bijzijnde afhaalpunt...

Hele goede service!!

Snelle goede service als iets niet voldoet aan je eisen. Echt een aanrader!!!!

Super service, snel en netjes!

Nette verpakking, mooie schoenen en ik heb niet lang hoeven wachten gelukkig!

Slecht

Geen Track&trace van Dhl gehad zodat ik niet wist wanneer mijn bestelling kwam

Geweldige servies

Jammer als je iets wil retourneren dat het zo omslachtig is,waarom geen retour bon in de bestelling

Goed ,mooi optijd geleverd ,het product voldoet aan mijn verwachtingen , en de mogelijkheid om achteraf te betalen vindt ik fijn.

perfect

Snelle reactie op vragen en snelle levering. Super

Snel, goed

Voor de 1e keer. Snelle levering .

1ste keer

Mijn 1ste keer en het verliep super snel top

Goede webshop

Goede en betrouwbare webshop. Duidelijke foto's en uitleg. Snelle verzending.

Was top gegaan! De bestelling

Was helemaal top gegaan soepel leuke website

Snelle levering. Prima artikel! 100% tevreden!

Prima als je weet welke maat je van de schoenen moet hebben. Anders zijn de verzendkosten wel een dingetje...

Website is duidelijk en je bestelling wordt snel en goed geleverd

Goeie webshop

Alles klopte.

Overzichtelijk en het loopt prima van bestelling tot levering.

Top snelle levering

Product netjes verpakt, snel geleverd en goed op de hoogte gehouden via mail over verzending en betaling

Goede prijzen en snelle verzending

erg goed

Goed en lekker snel

Prima webshop, blij mee

Wat een goede service, snelle levering en goedkoper dan elders. Super blij mee, volgende keer weer hier!

Prima service, ook bij vragen via de mail.

Shipping and returns

The website was clear but I did not pay sufficient attention that in addition to paying 5,95 for shipping, you have to pay 5,95 again for a return. Because the shoes were too big, I have now spent nearly €12 for shoes I don’t even own. Never again. I will stick with companies that allow for free exchanges.

In de avond besteld en volgende dag al in huis! Super!

Zeker voor herhaling!

Snelle levering en prima product.

De shop had wat ik wilde en dat is prima geleverd!

Erg fijn

Snelle levering, bleef op de hoogte gehouden, goede kwaliteit schoenen en veilig verpakt