Wat een rot service

Wil schoenen terugsturen , ik dien de aanvraag in krijg een mail dat ik moet wachten op volgende instructies , nu al 2 weken aan het wachten en nog steeds niets gehoord

Overzichtelijke webshop. Snelle afhandeling en levering.

Bestelling volgende dag geleverd

Kicksshop kwam het voordeligst uit de zoektocht naar Dr.Martens. De volgende dag al geleverd. Ben er blij mee.

Hele snelle service en goede communicatie.

Snel en goede service

Het was door mijn fout niet helemaal gelukt toen prettig geholpen via de live chat! Levering zoals aangegeven op de site!

Keurig geleverd volgens afspraak.

Erg blij met aankoop.

Alles ging zoals de verwachting was

Duidelijke informatie.

Snel bezorgd

Jammer dat je zo veel bezorgkosten betaald!

Slechte service.

Pantoffels besteld,bleken te groot te vallen,maat kleiner besteld,nog steed# te groot.alles retour gestuurd,moest ik weer verzendkosten betalen. Deze bedragen krijg je dus niet terug ald je iets retour stuurt. Koop hier dus nooit meer.

Contact met chat verliep goed

Ik heb de verkeerde schoenen geleverd gekregen. Vorige week 2 maal contact gehad met de Kickshop chat, dit was wel fijn en er zou binnen een werkdag contact met mij opgenomen worden. Ik heb nog niks gehoord. Ik wacht dus nog steeds op antwoord en op een oplossing.

Alles snel en juist geleverd

Prima adres

prima snelle levering

Jammer dat er totaal geen duidelijkheid is omtrent het retour sturen van artikelen. Bovendien ben ik nu twee keer verzendkosten kwijt! Voor mij een reden om niet nog een keer te bestellen bij kickshop.

Verzenden én retouren betalen

Pakket was er redelijk snel. Echter paste het product niet en wilde ik dit retour sturen. Retouren gaat niet gemakkelijk. Via mail de procedure gevraagd omdat ik dat op de site nergens kon vinden en er ook niets bij het pakket zat. Ik kon een retourformulier kopen voor €5,25 Dit weerhoudt mij ervan evt een andere maat te bestellen. De verzending was immers ook al niet gratis.

Onberispelijke service.

Makkelijk om te bestellen. Snel geleverd. Ik heb niet moeten retourneren, daar kan ik dus niets over zeggen.

Goede service, snelle levering!

Snelle levering, goede service. Voldoet aan verwachtingen.

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Fijne ervaring.

Goede website

Alleen vragen jullie op de website een dag voor afleveren en jullie houden je daar niet aan. Alsnog eerder geleverd en bij de buren.

Slecht niet eens telefonisch berijkbaar

Product precies als op afbeelding en snelle levering

Snel geleverd.

Moeilijke communicatie

Als er iets is kan je alleen via e-mail contact krijgen en dat duurt naar mijn mening ook lang, wil je ze bellen dan krijg je een bandje. Als je iets retour wilt doen moet je wachten op hun e-mail en dan moet je binnen 2 dagen??retourneren, terwijl je 30 dagen de tijd hebt om iets te retourneren, plus je betaalt ën voor de verzending van je pakket ën je betaalt voor het retourneren.

Prima service.!!

Erg goed

goed produkt beschrijving

Goede afspraak

Mooie en goede pantoffels. Snelle levering. Degelijk verpakt. Goede info over levering.