Super goed en snel levering.

Super goed en snelle levering.

Direct na bestelling goede communicatie. Drie dagen na bestelling werden de laarsjes bezorg.

Snelle levering !

Alles op tijd aangekomen ! Kwaliteit goed.

op tijd, scherp gepijsd.

Duidelijke website, scherpe prijs. Snel geleverd.

Snel en prima

Gebrekkige leveringsinformatie

Mijn bestelde artikel uiteindelijk keurig geleverd maar wel een paar dagen later dan verwacht. Op zich niet zo erg maar zorg dan wel voor proactieve communicatie!

Vind het alleen wel belachelijk dat je de retour kosten moet betalen is toch een klein beetje service die je verleend

Retour niet gratis en lang op antwoord wachten tel. niet bereikbaar

Kwaliteit van de laarzen die ik had besteld was niet zoals de huidige laarzen die ik had van Panama Jack. Retour blijkt op eigen kosten, dus opgelet. Na 24 uur nog steeds geen bericht hoe ik het moet retourneren. Telefonisch niet bereikbaar :-(

Mooie boots en gemakkelijk om je bestelling te plaatsen

Ik ben heel erg blij met Jack panneman heerlijk gevoerd en soepel leer niet te breed en mooie uitziende boods van zwart wit met complimenten aan de makers en nu heerlijke koopjes jagen top merk zeer tevreden mee

Goede schoenen voor nette prijs

Goedkoper en toch de kwaliteit

Pakket na 10 dagen nog steeds niet ontvangen.

Helaas heb ik mijn bestelling na 10 dagen nog steeds niet ontvangen. De bezorgdag wordt iedere dag opgeschoven en mijn bestelling is iedere dag "onderweg met bezorger". Op het telefoonnummer van de klantenservice krijg ik een bandje dat zegt dat ik een email moet sturen. Ik ben echt niet blij. Krijg ik mijn laarzen ooit nog??? De verzending ging snel, maar wie oh wie gaat mijn laarzen ooit nog aan mij bezorgen?

Goedkoop en snelle levering!

UGG is stuk goedkoper als op andere sites. Snel en goed geleverd.

Super en super snel

Mooie stevige boots

Moet wel ingelopen worden, maar eenmaal ingelopen geweldige boots.

Zoals het hoort te gaan

Een bestelling uit het boekje

Snelle levering.

Snelle levering.

Alles top, snel en goed

Snel gemakkelijk en goed

Goed, snel

Gewoon prima in alle opzichten

Snelle verzending, goede service

Snelle duidelijke levering

Snelle levering, duidelijke communicatie, snelle terugbetaling bij retourzending!

snel geregeld en besteld

Goeie website snel besteld en snel bezorgd

Pakket nog niet ontvangen en geen reactie van klantenservice

Mijn pakket is teruggezonden naar Kicksshop omdat het adres niet klopte, terwijl het adres dat ik had opgegeven wel juist is. Heb al 2 mails naar de klantenservice geschreven, maar nog steeds geen reactie terug. Heb mijn geld ook niet terug en dus ook geen pakket ontvangen. De enige mail die ik krijg is het verzoek om een review te schrijven..

Goede service en snelle levering

De site is overzichtelijk en duidelijk. Snelle levering een goede service.

Super tevreden

Heel betrouwbaar netjes geleverd heel blij zeker vaker wat bestellen

prima, verzending en retour snel