Snel

Snelle levering. Helaas viel bestelling tegen maar ook dat was snel afgehandeld.

Ben helemaal tevreden over Kicksshop!!!!!!

Is de eerste keer, maar echt top!

Prima webshop en snelle levering

Mooie laarzen van Panama jack gekocht, mooie site en snelle levering. Prima site om te bestellen

Product zoals omschreven

Laarzen voldoen aan de verwachting. Pakket ontvangen na twee werkdagen, prima dus.

Slecht

Pakketje was niet te volgen en werd elke keer uitgesteld. Eindelijk binnen is het flut kwaliteit.

Snel en goed

S’morgens besteld en de volgende dag bezorgd. Top

Netjes op tijd geleverd. In weekend besteld, maandag geleverd.

Ze waren de goedkoopste en de levering was super snel. Ik ben helemaal tevreden!

Snelle bezorging, goede communicatie

Product kende ik al. Dus daar geen mening over. Kicksshop communiceert duidelijk over verzending en bezorgtermijn.

Snel en goed geleverd voor een mooie prijs!

Top geregeld snelle levering.

Snelle reactie op mijn vraag om snelle levering , zij voegen woord bij daad

Supersnel geregeld

Fijn bestelproces, leuke (echte!) blackfriday deal! Sneller in huis dan bij bestelling bekend.

Snelle levering!

Goed, snel

Slecht retour beleid

Had het artikel wel vlug binnen. Maar het pasten niet. Dus moet het retour .. weet niet hoe e dubbele kosten. Zal niet snel meer wat bestellen..

Alles is goed geregeld. Snelle service. Ook voor het retourneren. Makkelijk en snel. Alleen had nog een vraag gesteld maar daar nooit antwoord op gekregen. Zal zeker vaker bij kicksshop bestellen.

Ik heb mijn bestelling direct ontvangen...

Snel!

Snelle reactie en juist geïnformeerd!

Ik heb een erg goed ervaring

Top service.

Ouderwets

Zelf betalen voor je retourzending is niet meer van nu.

Ondanks Black Friday snelle levering

Mooie prijzen, snelle levering..

Dr Martens besteld. Scheelde 30 euro in prijs met andere winkels. De volgende dag al in huis, netjes verpakt en super blij met mijn schoenen..

Prima levering en retour

Snel in huis, helaas te groot . Snel geld terug.

Snelle service. Super verlopen

Juiste maat!